Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Úszómester-képzés indul a gödöllői uszodában

2023-06-13 10:56:47

Június 26. és július 2. között első ízben lesz úszómester-képzés a Gödöllő Városi és Térségi Uszodában, a Wellness- és Szállodaipari Felnőttképző Intézet szervezésében. A képzésre a vízi sportok szerelmeseit, a város és térség lakosait, valamint a MATE hallgatóit egyaránt várják, a sikeres vizsgát követően pedig azonnali munkakezdésre is van lehetőség, akár állandó, akár alkalmi jelleggel.

Társmentés és önmentés, komplett mentési gyakorlatok, vízminőségi ismeretek, fürdőkultúra elmélet, általános munkavédelem és vízgépészeti látogatás egyaránt szerepel az úszómester-képzés témakörei között, amit első ízben hirdettek meg Gödöllőn. A város uszodája a képzést elvégző úszómesterek számára megbízható, biztos munkalehetőséget is jelent, azonnali munkakezdési lehetőséggel.

Az uszoda népszerűségét és foglaltságát jól mutatja, hogy hétköznaponként 8 és 15 óra között a 25 méteres bemelegítő- és a 10 méteres tanmedencét főleg az iskolai csoportok használják, az 50 méteres versenymedencét pedig a lakossági úszók. Ezt követően, 15.30 órától 20.30 óráig a MATE-GEAC három vizes szakosztálya tart teltházas edzésnapokat.

Az államilag akkreditált 60 tanórás úszómester-képzés teljes díja 93.700 forint + 27% ÁFA (bruttó 119.000 forint), ám tanulmányi szerződés esetén, egyedi elbírálás alapján lehetőség van a díj jelentős mérséklésére.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online