Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ha odajut, a gödöllői focicsapat vállalja az osztályozót az NB III-as tagságért

2023-05-24 17:55:41

Amennyiben pusztán a száraz tényeket vesszük alapul, akkor május 27-én, szombaton 17 órától a Viadukt SE-Biatorbágy együttesét fogadja a Gödöllői SK bajnoki címvédő és friss kupagyőztes labdarúgó-csapata a Pest megyei I. osztályú bajnokság 2022/2023-as idényének 30., utolsó fordulójában, a Táncsics Mihály úti Szűcs Lajos Sportcentrumban.

Azonban, ha a kulisszák mögé nézünk, elmondhatjuk, hogy sorsdöntő összecsapásra készül városunk legalább bajnoki bronzérmes alakulata.  A hangsúly a „legalább” szóra helyeződik, hiszen alakulhatnak úgy a történések, hogy Győri Zoltán formációja a második helyen végez a bajnokságban.
Ehhez nem kell más, „csupán” annyi, hogy a gödöllői tizenegy legyőzze a Biatorbágy társulatát, illetve a nagy rivális Dunaharaszti valami „csoda” folytán vereséget szenvedjen Pilisen. Ez esetben ugyanis a Gödöllői SK jobb gólkülönbségének köszönhetően az ezüstérmes pozícióban végez.

És akkor itt jön egy csavar a történetben. Néhány napja végérvényessé vált, hogy a bajnok Vecsés nem kíván osztályozó mérkőzéseket játszani az NB III-ba jutásért. A versenykiírás ebben az idényben már lehetőséget ad arra, hogy a tabella második-, illetőleg, ha ez a csapat sem vállalja az osztályozót, akkor a harmadik helyezettje is megmérkőzhet az osztályváltásért. Értesülésünk szerint a sérülésektől megtizedelt Dunaharaszti (amennyiben marad a második helyen) készen áll a kihívásra, és – amint azt Rózsavölgyi Sándor, a GSK szakosztályvezetője érdeklődésünkre elmondta – városunk együttese is vállalja a június első, illetve második hétvégéjén esedékes osztályozót az NB III-as tagságért. Döntés május utolsó szombatján, a kora esti órákban…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online