Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Miért éri meg egy egyedi szoftver kifejlesztése a cégednek?

2023-05-15 10:19:47

Cégvezetőként biztosan te is tisztában vagy azzal, hogy a sikerhez vezető út kisebb-nagyobb kihívásokkal van kikövezve, amelyek közül az egyikkel akkor szembesülsz, amikor a vállalkozásod elkezdi kinőni magát a leányvállalatából. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy növekedik a csapatod illetve az ügyfeleid köre, valamint komplexebbé válnak a céges folyamatok is.

Ezekkel a jelentős változásokkal azonban a régi általános szoftverek már nem tudják tartani a lépést. Gondolj csak bele mondjuk abba, hogy mennyi időbe telik az értékesítőknek manuálisan átnézni a korábbi rendeléseket, hogy megtudják, melyik partnereket érdemes megkeresni egy esetleges újrarendelés miatt! Ez naponta minimum fél, de akár egy órát is igénybe vehet.

De, ha megbízod az EuroMacc vállalatot egyedi szoftverfejlesztéssel, akkor ők kifejlesztenek számotokra egy olyan szoftvert, amely képes automatizálni az említett folyamatot. Ha ez még nem győzött meg, akkor mindenképpen olvass tovább! A mai cikkünkben ugyanis részletesebben is leírjuk az egyedi szoftverfejlesztés legfőbb előnyeit.

Átláthatóság és skálázhatóság
A szervezet növekedésével az üzleti folyamatok is bonyolultabbá válnak. Egyedi szoftverfejlesztéssel azonban ez nem probléma, mivel a szoftvert ennek megfelelően méretezheted, és a teljes munkafolyamatot ebben menedzselheted.

Ha a kereskedelem példájánál maradunk, akkor ez azt jelenti, hogy egy helyen láthatod a cég összes beszerzését, valamint azt, hogy melyik kolléga intézi, milyen státuszban van, illetve mikor fog megérkezni.

Hatékonyabbak alkalmazottak
Mivel az egyedileg kifejlesztett szoftverek képesek automatizálni a folyamatokat, így leveszik a az ismétlődő, monoton feladatok terhét a dolgozók válláról, amelyeket egyébként a legtöbb munkatárs nem igazán szívlel.

Ezáltal pedig olyan tevékenységekre koncentrálhatnak, amelyek segítségével nagyobb mértékben tudnak hozzájárulni a cég sikeréhez. Így még inkább éreztetheted velük, hogy megbecsült tagjai a szervezetnek. Ráadásul, az automatizmusnak köszönhetően kisebb lesz az általuk végzett munkában a hibafaktor, amely jobb minőségű szolgáltatást eredményez majd.

Kevesebb HR költség
Az egyedileg kifejlesztett szoftver által teremtett átláthatóság miatt kevesebb időt vesz majd igénybe az új alkalmazottak betanítása, és a munkát kevesebb munkavállaló is képes lesz elvégezni. Ennek köszönhetően pedig a HR költségeid is csökkeni fognak.


Függetlenség

Végül még annyit említenénk meg, hogy az egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatások igénybevételekor teljes tulajdonjogot élvezel a megoldásod felett.

Ezáltal pedig nagyon sok időt megtakaríthatsz, mivel nem kell folyamatosan kapcsolatot tartanod a különböző cégekkel, amelyek miatt egyébként a legtöbb esetben a vállalkozások nem tudják betartani az előírt határidőket. Ráadásul, megkímélheted magadat a további licencelés vagy a további szolgáltatásokra való előfizetés költségeitől is, és az áremelkedésektől is. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online