Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: feszült meccsen gyűjtötte be a három bajnoki pontot a gödöllői tizenegy

2023-05-13 19:21:20

A bajnoki címvédő gödöllői csapatnak mindössze egyetlen pontra volt szüksége ahhoz, hogy a hátralévő mérkőzések eredményétől függetlenül megszerezze a bronzérmet. Az ennél fényesebb medália elérésének esélyét csak hazai győzelemmel lehetett fenntartani, ám a második hely megkaparintása már nem csak Győri Zoltán együttesén múlik, ahhoz a Dunaharasztinak is botlania kell(ene).

Már a meccs elejétől érzékelhető volt, hogy a gödöllői formáció lényegesen motiváltabb és kezdeményezőbb, mint a tabella 11. helyén álló riválisa, aminek a 12. percben meg is lett az eredménye: a házi gólkirályi cím várományosa, Koziorowski Richárd – idénybeli 18. találatával – vezetéshez jutatta a Táncsics Mihály úti alakulatot. A térfélcseréig több gól már nem esett, amiben közrejátszhatott az is, hogy a játékosok esetenként többet törődtek egymás provokálásával és az ebből eredő, indulatokkal terhelt pillantok kezelésével, mint a focival.
A második játékrészben az utolsó húsz percre maradtak az igazán említésre méltó momentumok. A 68. percben Csánki Krisztián kiállítása miatt emberhátrányba került a vendégcsapat. A 72. percben Barabás Ádám ellen szabálytalankodtak budakalásziak a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Koziorowski magabiztosan, a bőrgolyót a kapu jobb alsó sarkába perdítve értékesítette.  Néhány perccel később tétováztak a gödöllői védelem tagjai, amit Fritz Olivér használt ki, és szépített.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 28. forduló:                                                                        
Gödöllői SK – Budakalászi MSE 2-1 (1-0)
Gödöllői gólszerző: Koziorowski Richárd (2, egyet 11-esből).
A Gödöllői SK csapata 53 ponttal, 60-21-es gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Felsőpakonyi KSE – Gödöllői SK május 17., szerda 17.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online