Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás Pest Vármegyei Kupa: Mertse Ábel mesterhármasával elődöntős a gödöllői legénység

2023-03-29 18:51:33

Március utolsó szerdáján a Pest vármegyei II. osztályú bajnokság Északi-csoportjában szereplő, ott 7. helyen álló szentendreiek vendége volt a gödöllői legénység. A találkozó továbbjutója – túl azon, hogy az elődöntőben játszhat – biztos lehetett abban, hogy a Magyar Kupa 2023/2024-es idényét az országos főtáblán (128 csapat) kezdheti.

A tétnek megfelelő komolysággal vágott neki az ütközetnek mindkét csapat, ám az esélyesebb vendégek Mertse Ábel duplájával bő tíz percen belül kétgólos előnyhöz jutottak. A hazaiak azonban nem adták fel: az első játékrész közepén szépíteni tudtak, és a szünetig nem is változott az eredmény.
A fordulást követően döntően a folyamatos labdaterelést nélkülöző mezőnyjátéké volt a főszerep. Egészen a 75. percig, amikor Mertse Ábel ismét feliratkozott a gólszerzők listájára, és harmadik találatával eldöntötte a továbbjutást. Ha úgy tetszik: bebiztosította a Gödöllői SK szereplését a Magyar Kupa 2023/2024-es idényének országos főtábláján.

Pest Vármegyei Kupa 5. forduló, legjobb 4 közé jutásért:
Dunakanyar SE-Szentendre – Gödöllői SK 1-3 (1-2)
Gólszerzők: Málits Márkó, illetve Mertse Ábel (3).
A Gödöllői SK ellenfele az elődöntőben  a Dunaharaszti MTK együttese lesz. A találkozót április 12-én, szerdán 16.30 órakor rendezik meg Dunaharasztiban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online