Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Torna a hormonális egészségért: ismerd meg a női Aviva tornát!

2023-03-18 09:14:06

A nők élete sok tekintetben komplikáltabb, nehezebb, mint a férfiaké. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy még mindig más megítélése van sokszor a hölgyeknek a munka világában, és ez mellett még ott van az is, hogy sokszor mennyire bonyolultan tud működni a női test. Különösen megnehezítheti az életet az, ha a gyengébbik nem képviselőinek valamilyen hormonális probléma okoz gondot, ami akár a szervezet egész működésére negatív hatással lehet. Abban az esetben, ha neked is ilyen jellegű kellemetlen tüneteid vannak, nem kell megijedni, hiszen napjainkban már elég jól kezelni lehet az ilyen problémákat.

Aki átélt már olyan panaszokat, amiknek hormonális gond állt a hátterében, az bizony tudja, mennyire megviselheti az ember szervezetét. A szabálytalan menstruáció, a nagy mennyiségű vérzés, vagy a teherbeesés problémája mögött gyakran áll a hormonháztartás szabálytalan működése.
Jó hír, hogy az Aviva módszer sokat segíthet az ilyen jellegű tüneteken! Mi is pontosan az az Aviva torna? A módszer lényege röviden annyi, hogy az itt alkalmazott tornagyakorlatokkal a szervezet öngyógyítóképességét támogatják, mégpedig az izmok belső és külső megmozgatásával próbálnak hatni a szervezet hormonműködésére. Ráadásul, magát a tornát a magyar származású Aviva Gabriella Steiner álmodta meg, és nem csak nőknek, hiszen a férfiaknál is számos jótékony hatást lehet elérni az alkalmazásával!

Egész biztos sokakat érdekel az, hogy pontosan milyen panaszok esetében érdemes elkezdeni az Aviva tornát. A hölgyeknél pozitív hatást lehet elérni a termékenység és a szabálytalan ciklus esetében, valamint a miómák és a ciszták ellen is nagyon hatékony lehet. Abban az esetben is célszerű a módszer mellett dönteni a gyengébbik nemnek, ha a szülést követően vizelettartási gondok adódnának náluk. A férfiaknál pedig a tornával meg lehet szüntetni az impotenciát, fokozni lehet a potenciált, és a hímivarsejtek számát is növelni lehet. Felkeltettük az érdeklődésed? Az Aviva tornáról bővebben is olvashatsz ITT.


A fenti linkre kattintva azonnal a Változásműhely oldalára fogsz eljutni, ahol bővebben is utána tudsz olvasni az Aviva módszer lényegének, a jótékony hatásainak, és az épp induló tanfolyamokról is tájékozódni tudsz. Már egy 4 órás intenzív tanfolyam is elég lehet ahhoz, hogy utána már otthon, egyedül is alkalmazni tudd ezt a nagyszerű módszert, de természetesen arra is lesz lehetőség, hogy közösségbe gyakorold. Az oldalon járva mindenképp olvasd el a sok pozitív hozzászólást is az Aviva módszerrel kapcsolatban, hiszen sokan osztották meg itt pozitív tapasztalataikat, melyek egész biztos megadják a kezdő lökést a gyógyulás irányába! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online