Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: a játékvezetőnek is megköszönheti a Tököl a Gödöllő elleni ikszet

2023-03-11 17:22:40

Az elmúlt héten, a Bugyi-OBO SE ellen elhullajtott pontok miatt némi lépéshátrányba (négy pontra Vecséstől és két pontra a Dunaharasztitól) került a gödöllői tizenegy a bajnoki aranyéremért zajló háromszereplős csatában, így a címvédés életben tartása érdekében nem igazán volt más lehetőség, mint az, hogy három bajnoki ponttal térjen haza Tökölről Győri Zoltán társulata.

A kötelező feladat teljesítése azonban az esetek többségében inkább teher, semmint egyszerűen letudható kihívás. Utólag kiderült, így volt ez ezen a szeles szombaton is, amikor az elvileg nagyobb játékerőt képviselő vendégek vezető góljára a 19. percig kellett várni: ekkor a bepasszolt játékszerre jó ütemben érkező Mertse Ábel vette be a feketemezes tököliek kapuját.

A találkozó ezen szakaszában nem valószínű, hogy sokan gondoltak volna arra, ami ezt követően történt. Tetszik vagy nem, de a játékvezető két, a hazaiak számára kedvező, ám erősen vitatható tizenegyes megítélésével főszereplővé vált. A támadójátékban egyébiránt veszélytelen vendéglátók ítéletvégrehajtója, Barizs Martin mindkét lehetőséget (38. és 75. perc) kihasználta, ezáltal a GSK-nak kellett megszenvednie az egyenlítésért. Ez – szerencsére – összejött, miután Tóth-Ilkó Áron a 79. perben pontmentést érő fejesgólt szerzett.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 19. forduló:                                                                         
VSK Tököl – Gödöllői SK 2-2
(1-1)
Gödöllői gólszerzők: Mertse Ábel, Tóth-Ilkó Áron.
A Gödöllői SK csapata 38 ponttal, 42-12-es gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – Pilisi LK-Legenda Sport március 18., szombat 15 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online