Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: olyat tett a gödöllői tizenegy, amit ebben a bajnoki idényben még nem

2023-03-04 17:31:15

A tavaszi idényben eddig három tétmeccset (két bajnoki és egy kupa) játszott le a gödöllői tizenegy, ám a rivális csapatok tagjai közül még senki nem volt képes bevenni Győri Zoltán együttesének kapuját. A 10. helyen álló Bugyi elleni ütközet – mások mellett – arra is választ adott, hogy megtörik-e ez, a hazaiak számára hízelgő széria.

Gólt ugyan nem kapott városunk formációja, ám – ami ennél sokkal bosszantóbb – nem is rúgott. Ha tárgyilagosak akarunk lenni, a gödöllői mezőnyfölény elvétve társult ígéretes gólszerzési lehetőséggel.
Ennek okát főként a szakvezetés feladata lesz feltárni, azt azonban feltétlenül meg kell említeni, hogy a játékvezető igencsak sajátos felfogásban fújta a sípot. Döntően a szabálytalanságot következetes megítélésével állt hadilábon, majd amikor Reznek Donát a 45. percben egy visszaütéssel elégtételt vett riválisán az ellene elkövetett fault után, a spori azonnal a farzsebéhez nyúlt és villant a piros lap.

A második félidőben emberhátrányban játszó gödöllői tizenegy minden megpróbált elkövetni a győztes találat eléréséért, de a görcsös akarásnál több nem jött össze. Ugyanakkor ott lógott a levegőben, hogy a képzettnek nem igazán mondható, esetenként alattomosan játszó vendégek megmozdulása sérüléshez vezethet. Történt is ilyen, Dolhai Gergőt és Bartucz Martint egyaránt emiatt kellett lecserélni, egy olyan, felejthető színvonalú meccs után, aminek említést érdemlő különlegessége az lett, hogy a gödöllői csapat először játszott döntetlent ebben a bajnoki évadban.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 18. forduló:                                                                        
Gödöllői SK – Bugyi-OBO SE 0-0

A Gödöllői SK csapata 37 ponttal, 40-10-es gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: VSK Tököl – Gödöllői SK március 11., szombat 14.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online