Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két nappal bővült a téli igazgatási szünet a gödöllői városházán

2022-12-17 09:57:01

Eredetileg úgy volt, hogy idén december 27-én kezdődik és 30-án zárul, vagyis: keddtől péntekig tart az igazgatási szünet a gödöllői városházán. Az energiaválság kiadásnövelő következményeinek mérséklése érdekében elrendelt jogszabályi változások következtében azonban ez az időtartam – igazodva a központi költségvetési szervezetek számára engedélyezett munkarendi módosításokhoz – két nappal bővül, azaz: december 22-én, csütörtökön és 23-án, pénteken is szünetel az általános ügyfélfogadás a hivatalban.
A képviselőtestületi döntés előtt dr. Kiss Árpád jegyző elmondta, hogy január első hetében nem lesz igazgatási szünet a gödöllői hivatalban, ám január 2-án, hétfőn, illetve 4-én, szerdán nagy valószínűséggel korlátozott ügyfélfogadással kell majd számolni. A korlátozásokat január 9-étől (hétfő) oldják fel.

A fenti intézkedéstől függetlenül a halaszthatatlan ügyek (például: születések, halálesetek) a (06-70) 886-8684-es és/vagy a (06-70) 886-9477-es telefonos ügyeleten intézhetők. Aki közérdekű bejelentést szeretne tenni a fenti időszak alatt, lehetőségként – többek között – a (06-28) 529-180-as központi telefonszám, vagy ez az email-cím áll a rendelkezésére.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online