Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőiek segítőkészségére is számít egy háromgyermekes család

2022-11-10 10:39:35

Az Anyák az Anyákért Alapítvány közösségi oldalán megjelent segítségkérésre hívta fel szerkesztőségünk figyelmét egyik olvasónk. Egy, kürtőskalács készítésből élő, az ínyencségeket a szadai piacon rendszeresen árusító 3 gyermekes család került bajba. Történt, hogy a köznyelvben „Kürtős Barbiként” ismert édesanyánál tavaly decemberben daganatos megbetegedést diagnosztizáltak.

A betegség felbukkanásáig a hölgy és férje rendezett, szép életet biztosított a 4, 10 és 14 éves lányaiknak, akik közül a két idősebb korú a Gödöllői Waldorf-iskola tanulója. A szülők sokat dolgoztak, mert látták, hogy a befektetett munka megéri. Anya és apa együtt sütötték a kürtös kalácsokat, rendezvényekre jártak, mozgó boltot üzemeltettek. Az édesanya állapota azonban sajnálatos módon súlyosbodott, napjainkban már folyamatos ápolást igényel. Nagy fájdalmakkal küzd, családja körében, otthon van. A körülöttük lévő közösség összefogott, és amiben csak tudják, segítik a családot.

A kiesett bevételt azonban pótolni szükséges, elsősorban azért, mert a 3 gyerek és a beteg felesége mellől az apuka sem tud rendszeresen dolgozni. A gyermekek koordinálását el kellene látni, és a felesége ápolása is az ő vállát nyomja.
A családnak van lakáshitele, aminek 150 ezer forintos havi összegű törlesztését december 15-ig sikerült felfüggesztetni. Emellett sokat kell költeni gyógyszerre is, a korábbról megtakarított pénzüket felélték.
Ruhákkal, cipőkkel el vannak látva, semmi tárgyi adományra jelenleg nincs szükségük.

Három kisgyermek várja a csodát, mert ők hinni akarnak abban, hogy az édesanyukájuk meggyógyulhat, és minden olyan lesz, mint régen. Az alapítvány a következő hónapokban szakemberek bevonásával próbálja a gyermekeket segíteni.

Összességében néhány százezer forintos nagyságrendű pénzadományra lenne még szükség. Az alapítvány munkatársai kérik, hogy akinek van lehetősége, az alábbi számlaszámra történő átutalással vagy befizetéssel támogassa anyagilag a családot, aki számára most minden pénzbeli segítség aranyat ér.

Anyák az Anyákért Alapítvány
Magnet Bank: 16200120-18534991


Ha valaki külföldről utalna:
SWIFT: HBWEHUHB
IBAN: HU 61 1620 0120 1853 4991 0000 0000
Közlemény: Kürtős Barbiért


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online