Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az elektronikus fizetés öt előnye

2022-10-13 18:33:18

Napjainkban a hagyományos, készpénzes fizetés mellett egyre inkább teret kapnak az elektronikus fizetési módok. Sok vásárlónak, legyen szó online vagy közvetlen vásárlásról, igénye van arra, hogy egyszerűen, a mindig kéznél lévő bankkártyával tudjon fizetni.

Az IT biztonságtechnika fejlődésének köszönhetően az elektronikus fizetés egyre biztonságosabb. Cikkünkben bemutatjuk az elektronikus fizetés öt hatását, ami segítheti a vállalkozásod fejlődését.

Az elektronikus fizetés előnyei

1. Növeli az ügyfelek elégedettségét

Az ügyfeleknek egyre nagyobb igénye van arra, hogy kiválaszthassák, hogyan szeretnék kifizetni a vásárolt terméket. Amennyiben a vállalkozás ezt nem tudja lehetővé tenni, hátrányba kerülhet a versenytársakkal szemben, és elveszítheti az ügyfeleit. Viszont ha ezt a lehetőséget felajánlja a vevőknek, növelheti az elégedettségüket. Amennyiben szeretnéd kialakítani vállalkozásodban az online bankkártya-elfogadást, tájékozódj a BizPay.hu szolgáltatásairól.

2. Megnöveli a hatékonyságot
Az elektronikus fizetés azért hatékonyabb a készpénzes vagy csekkes fizetésnél, mert kevesebb a tévedési lehetőség, nem kell a készpénzt kezelni, ami időt takarít meg a vállalkozásnak. Az elektronikus fizetés ezzel szemben gyors, precíz és egyszerű.

3. Csökkentheti a költségeket
Elektronikus fizetés alkalmazásával kedvezményeket lehet kapni a bankkártya-szolgáltatótól.

4. Növelheti a forgalmat
Az elektronikus fizetés egyszerű és gyors fizetési megoldás az online vásárlások esetében. Ha rendelkezel e-kereskedelmi webhellyel, a potenciális vásárlók szívesebben vásárolnak a cégednél, ha elektronikusan is tudnak fizetni.

5. Biztonságos
Az adatbiztonság garantálásával egyre elterjedtebb lett ez a fizetési mód. Az ügyfél adatai titkosítva vannak, a fizetést lehetővé tevő háttérrendszer védve van a feltörés, az adathalászattal szemben. Így mára már elfogadott, biztonságos fizetési módok egyikévé vált.


Az online vásárlások esetében egyre több ember szívesen választja az elektronikus fizetési módot. Ennek egyik oka, hogy az emberek nem szeretnének időt pazarolni a bonyolultabb, átutalásos megoldásra. Így nincs szükség arra, hogy megfelelő címletű készpénz álljon a rendelkezésre, ha például egy futárnál történik a fizetés. Sokkal egyszerűbb, ha a számukra felkínált alkalmazáson elektronikusan tudnak fizetni.

A modern fizetési megoldás megteremtése ma már minden cég érdeke, hiszen növeli a vállalkozás versenytársakkal szembeni előnyét és az ügyfelek elégedettségét. Ezek az előnyök indokolttá teszik, hogy a vállalkozásod nyisson az elektronikus fizetés irányába.

A BizPay a Worldline minősített hivatalos partnere. Szakembereik segítenek megtalálni a vállalkozásod jellegéhez igazított bankkártya-elfogadási szolgáltatást. Tájékozódj a BizPay.hu weboldalon, vagy keresd szakembereiket bizalommal akár fizikai POS terminálokat, akár mobil készülékre telepíthető, úgynevezett SoftPOS megoldásokat szeretnél. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online