Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ezért maradt el a gödöllői focicsapat váci vendégjátéka

2022-10-01 15:38:48

Eredetileg úgy volt, hogy október első napján a center- és tartalékpályával egyaránt rendelkező Váci Városi Stadionban rendezik meg a Vác VLSE – Gödöllői SK Pest megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzést. A pontvadászatnak döntően a tavalyi U19-es csapat játékoskeretével nekivágott, az első hat forduló folyamán 4 pontig jutott (4-18-as gólkülönbség) vendéglátók a tabella 14. helyéről várták a GSK elleni találkozót.

A játéknap előtti esős időszak azonban alapul szolgát arra, hogy a váci klub – a pálya állapotának megóvására hivatkozva – halasztást kérjen a megyei szövetség illetékeseitől, amit meg is kapott. Az ütközet új időpontja egyelőre nem ismert.

Az viszont igen, hogy szeptember utolsó napjaiban edzőváltás történt a váciaknál: Szalai Attila helyett Nagy Tibor lett a régi-új tréner, akinek munkáját Szabados György segíti. És még valami: az NB III-tól gazdasági nehézségekre hivatkozva visszalépett Balassagyarmat csapatából hat játékosnak adatik meg, hogy a Vác VLSE színeiben futballozhasson a jövőben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online