Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jobb agyféltekés élményrajzolás gyerekeknek Gödöllőn

2022-09-14 10:19:15

Szeptember 24-én, szombaton 9 és 15 óra között jobb agyféltekés élményrajzolásra várják a gödöllői és környékbeli, 8-18 éves korú gyerekeket, fiatalokat Gödöllőn.

A programot a helyi Petőfi Sándor Általános Iskolában több mint két évtizede rajzot tanító Kádár Gabriella Zsófia vezeti, aki a kivételes lehetőéggel kapcsolatosan elmondta:
- A jobb agyféltekés élményrajzolás egy különleges utazás a rajzolás birodalmában, ahol a gyerekek megtapasztalhatják, hogy jobb agyféltekéjük használatával a valóságból bármit képesek meglátni, majd élethűen lerajzolni. A sikerélmény és magabiztosság garantált, mellé pedig az életre szóló élmény is. A gyerekek a kurzus után még nulla rajztudással is élethűen rajzolnak majd, így biztos sikerre, önbizalomra tesznek szert, kiegyensúlyozottabbá válnak, valamint figyelmük is fejlődik. Rövidsége miatt a program a gyerekek részére ideális, nem fárasztja le őket, ezáltal élvezetes, hatékony és maradandó képességet ad.

A jobb agyféltekés élményrajzolás gödöllői programján a részvételi díj – 14 ezer forint/fő helyett – 10 ezer forint/fő, valamint 3 ezer forintot kell fizetni a rajzeszközcsomagért. A programon történő részvételhez bejelentkezésre van szükség, amit ide kattintva lehet megtenni. További információ kérhető ezen az email-címen, illetve kedvcsinálóként érdemes megtekinteni az alábbi kisfilmet.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online