Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Strandröplabda: mesterverseny-diadalig menetelt a gödöllői Juraszik Patrícia Vaida Beáta oldalán

2022-07-10 14:58:05

Július második hétvégéjén Abádszalókon rendezték meg az augusztus elején a Lupa-tónál záruló strandröplabda országos bajnokság idei küzdelemsorozatának harmadik mesterfordulóját. A megmérettetésen több teljes vagy részben gödöllői kettősért szoríthattak a rajongók.
A Karádi Zoltán vezetésével működő gödöllői szakosztályt képviselő párosok közül az abádszalóki mesterverseny 16-os főtábláján a hölgyeknél öt, míg a férfiaknál kettő – részben vagy teljesen – gödöllői érdekeltségű páros kezdte meg szereplését a pénteki selejtezőt követőn szombati napon.

A nők mezőnyében a Gracza Sóti Fanni, Kiss Liliána és a Chován Ágnes (Gödöllői RC), Kovács Katalin (SRSE) összetételű duó a 13. helyet szerezte meg. Ugyanez a helyezés jutott a férfiaknál a Tompa Dávid (Gödöllői RC), Szabó Zoltán (Ball Sport Club), illetve a Marosi Gábor, Steixner Márk duónak. A Mester Orsolya, Széles-Neizer Lili, illetőleg az U18-as bajnoki címét egy nappal korábban megvédő Bútor Anna, Kristóf Dóra összeállítású páros a kilencedik pozícióban zárt.

Negyeddöntő
Juraszik Patrícia (Gödöllői RC), Vaida Beáta (Eötvös utcai DSE) – Vasvári Zsófi, Vasvári Eszter (SRSE) 2-1 (-16, 14, 13)

Elődöntő

Juraszik Patrícia, Vaida Beáta – Gubik Hanna (Beach Sport), Hajós Aliz (SRSE) 2-0 (10, 14)

Döntő
Juraszik Patrícia, Vaida Beáta – Szombathelyi Szandra, Villám Lilla (Vasas) 2-0 (18, 19)
• A képen látható páros (Juraszik balra, Vaida jobbra) az 1. helyet szerezte meg Abádszalókon.


Folytatás, mesterversenyek: július 22-24. Gyenesdiás. Döntő: augusztus 6-7, Budapest, Lupa-tó (Lupa Beach). Fotó forrása: facebook

U18-as fiúk: a 9. helyen végzett a gödöllői Barta Balázs, Kamenszki Renátó kettős
Július 10-én a fiúk U18-as (ifjúsági) bajnoki címéért is homokra léptek a strandröplabdázók Abádszalókon. A 12 páros részvételével lezajlott viadal mezőnyében ott volt a Gödöllői RC, Barta Balázs és Kamenszki Renátó alkotta kettőse is, amely a 9. helyen zárta a megmérettetést.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online