Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: gólt sem kapva nyert Budakalászon a gödöllői legénység

2022-04-30 18:34:20

Budakalászon folytatta a bajnoki címért – a Dunaharaszti gárdájával – folytatott ádáz küzdelmét a gödöllői együttes, amely a papírforma alapján eséllyel lépett pályára a tabella 14. helyét elfoglaló házigazdák ellen. A győzelmi sanszot azonban aprópénzre kellett váltani.

A gödöllői „henger” elég korán beindult, hiszen Miknyóczki Balázs jóvoltából a vendégek már az első perc végén vezettek. Ezt követően is Győri Zoltán társulata uralta a játékot, de újabb gólt csak egy óra elteltével, a 61. perben sikerült szerezni. Ekkor Barabás Ádám fejjel volt eredményes. Öt perccel később Koziorowski Richárd is megvillant, beállítva a végeredményt. Ez volt a gödöllői tizenegy 20. diadala a most zajló bajnoki idényben.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 26. forduló:
Budakalászi MSE – Gödöllői SK 0-3
(0-1)
Gólszerzők: Miknyóczki Balázs, Barabás Ádám, Koziorowski Richárd.
A Gödöllői SK csapata 62 ponttal, 74-21-es gólkülönbséggel – több győzelmének köszönhetően – a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Gödöllői SK – Nagykáta SE-Ulviczky Kft. május 7., szombat 16.30 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.

MOL Magyar Kupa selejtező

A gödöllői csapat a 2022/2023. évi MOL Magyar Kupa országos főtáblájára (128 csapat) kerülésért lép pályára május 4-én, szerdán 17 órától a Pest megyei II. osztály Északi-csoportjában listavezető VS Dunakeszi otthonában. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú csapat lesz főtáblás.
A sorsdöntő mérkőzést április 27-én játszották volna le, de a találkozó a jelentős esőzés, ebből következően a pálya játékra való alkalmatlansága miatt elmaradt.
Frissítés! A találkozót május 4-én sem játszották le, mivel a pályaválasztó Dunakeszi nem méltányolta a gödöllőiek azon kérését, hogy a mérkőzést a bajnoki idény végen utáni első szerdán (június 1.) rendezzék meg! Az ügyben végleges döntés későbbre várható!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online