Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kolozs Csaba interjúmondatainak pontosítását kérte Gémesi György

2022-04-20 18:05:05

Április 11-én Kolozs Csaba nem kötné pályázati forráshoz a gödöllői egészségügy fejlesztését címmel interjút jelentettünk meg a Szövetség Gödöllőért önkormányzati képviselőjével. Írásunkra április 19-én Gémesi György polgármester reagált, és arra kérte szerkesztőségünket, hogy korrigáljuk Kolozs Csaba bizonyos mondatait.

A város első embere megküldte a rendkívüli képviselőtestületi ülésen elhangzottakról készült jegyzőkönyv vonatkozó részletét. A polgármester azt kifogásolta, hogy az interjúban olvasható egyik mondatban a következő szerepelt:
„Azt is kérdeztük: miért éppen most, hiszen eddig is voltak forráselnyerési lehetőségek az infrastrukturális fejlesztésre és eszköz beszerzésekre? Erre válaszolva, mosolyogva azt mondták, hogy azért, mert csak most jelent meg a helyi egészségügyi és szociális infrastruktúra fejlesztésére vonatkozó Top Plusz pályázati kiírás, előbb nem lehetett. Arra nem kívánt válaszolni a város vezetése, hogy – például – a 2017 óta elérhető Egészséges Budapest Program keretében megvalósult egészségügyi szakrendelői és alapellátást segítő fejlesztési lehetőségekkel miért nem élt eddig Gödöllő.”


A jegyzőkönyv minderről így emlékezik meg:


Gémesi György azt is nehezményezte, hogy Kolozs Csaba egy kérdésre azt válaszolta, nem kaptak választ arra, hogyan számolták ki a beruházási összeget. Az interjúban az ominózus mondat így jelent meg:
„Konkrét választ sajnos nem kaptunk, csak azt, hogy előbb jussunk el a pályázat megnyeréséig és utána meglátjuk.”


A polgármester ezzel szemben – némi vádaskodással megspékelve – a következőket állítja:


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online