Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: Taksonyból is elhozta a három bajnoki pontot a gödöllői legénység

2022-04-16 18:29:42

Egyszerű képlettel állt szemben a gödöllői társulat: a három bajnoki pont begyűjtése esetén megőrzi vezető helyét a tabellán, minden más eredménynél pedig „izgulni” kell, hogy mit játszik a legfőbb rivális Dunaharaszti Nagykátán. Az előzetes esélylatolgatás, valamint a két csapat október 9-i, gödöllői meccse alapján a 13. helyezett Taksony verhető riválisnak számított, a 90 percet viszont le kellett játszani ahhoz, hogy ez beigazolódjon.

Az első negyedórában végrehajtott gödöllői nyomás és helyzetkialakítás láttán, már ekkor eldőlhetett volna a három bajnoki pont sorsa, de a vendégek lehetőségei rendre kimaradtak. Ezt követően a labdarúgás „sajátossága” kis híján visszaütött, hiszen a gödöllői hálóőrnek, Sásdi Dominiknek minden ügyességére szüksége volt ahhoz, hogy ziccert fogjon.
A második játékrészben Győri Zoltán pályára küldte Mudroch Mendelt. Ennek később azért volt jelentősége, mert a GSK támadója az 57. percben egy bal oldali beadásból remekül szolgálta ki Barabás Ádámot, aki bevette a taksonyi kaput. Ezt követően a harciasság jellemezte a vizitálók játékát, akik Barabás Ádám révén még egyszer betaláltak, ám a gólt a mérkőzés folyamán kifogástalanul ítélkező játékvezető – asszisztense jelzésére – leshelyzet miatt érvénytelenítette.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 24. forduló:
Taksony SE – Gödöllői SK 0-1
(0-0)
Gólszerző: Barabás Ádám.
A Gödöllői SK csapata 56 ponttal, 66-20-as gólkülönbséggel – több győzelmének köszönhetően – a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Gödöllői SK – UFC Gyömrő április 23., szombat 16.30 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online