Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: ötössel küldte haza a taksonyiakat a gödöllői legénység

2021-10-09 17:19:45

A képlet nem igazán volt bonyolult a mérkőzés előtt: amennyiben Győri Zoltán listavezető együttese begyűjti a három bajnoki pontot, megőrzi első helyét a tabellán. Erre két okból is jó esély mutatkozott. Részben az, hogy a gödöllői társulat ebben a bajnoki idényben hazai pályán száz százalékos mutatóval rendelkezik (9 pont, 14-2-es gólkülönbség), részben pedig az, hogy a vendég taksonyiak idegenbeli fellépésének mérlege nem túl acélos (4 meccsből, 3 pont, 6-13-as gólkülönbség).

A házigazdák derűlátását azonban a gyakorlatban is be kellett teljesíteni, ami nem mindig egyszerű feladat. Ezúttal az volt, mert a gödöllői tizenegy tagjai semmit nem bíztak a véletlenre, és Reznek Donát büntetőből elért találatával a 16. percben megszerezték a vezetést. Ezt követően Mudroch Mendel (képen) pillanatai következtek: a hazaiak támadója a 22. és a 42. perc között mesterhármast jegyzett, és már 7 találatnál jár a bajnoki idényben.
Magabiztos előnye birtokában a második félidőben kevésbé pörgött a GSK gépezete, ám ez nem jelentette azt, hogy a hazai gárda ne játszott volna fölényben. Mi több, Tóth-Ilkó Áron az 56. percben egy látványos mozdulattal ötgólosra növelte a két csapat közötti különbséget, ami a lefújásig nem tartott ki, mert a taksonyiak a 67. percben szépíteni tudtak.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 9. forduló:
Gödöllői SK – Taksony SE 5-1
(4-0)
Gödöllői gólszerzők: Mudroch Mendel (3), Reznek Donát (11-esből), Tóth-Ilkó Áron.
A Gödöllői SK csapata 21 ponttal, 28-8-as gólkülönbséggel a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: UFC Gyömrő – Gödöllői SK október 16., szombat 14 óra. Fotó: Patkovics Bence / Gödöllői SK


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online