Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás Pest megyei Kupa: nem elődöntős a gödöllői tizenegy

2022-04-13 19:24:56

A Pest megyei II. osztályú bajnokság Északi-csoportjának tabelláján 11. helyen álló, a kupasorozatban eddig kapott gól nélkül menetelő Pécel otthonában játszotta le a Magyar Kupa Pest megyei ágának egyik negyeddöntőjét a megyei elitbajnokságban listavezető gödöllői együttes.

Győri Zoltán alakulata a papírforma alapján esélyesebb volt riválisánál, ám ezt a gyakorlatban is igazolni kellett. Mint utóbb kiderült, a továbbjutás szempontjából nézve, nem sikerült.
Az álmos kezdés visszaütött, mivel a hazaiak az első félórában kétszer is eredményesek voltak. A szünetig kozmetikázott az eredményen a gödöllői tizenegy: Barabás Ádám két találatával egál lett. A térfélcserét követően nyomás alá helyezte a házigazdák kapuját városunk társulata, a péceliek azonban tudták, hogy a döntetlen – mint alsóbb osztályú csapat – nekik kedvez, ezért hősiesen védekeztek. Ebben segítségükre volt a hatékony játékszervezésre szinte alkalmatlan küzdőtér is.

Miután a 2022/2023. évi Magyar Kupa országos főtáblájára (128 csapat) Pest megyéből hat formáció kerülhet fel, a gödöllői együttes egy, a negyeddöntő kiesőinek részvételével lezajló alsóházi „elődöntő” megnyerésével megszerezheti az indulás jogát. Az ellenfél a VS Dunakeszi, a Bagi TC és a Taksony SE hármasból kerül ki.

Magyar Kupa Pest megyei ág, 5. forduló (negyeddöntő):
Péceli SSE – Gödöllői SK 2-2
(2-2)
Gödöllői gólszerző: Barabás Ádám (2).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online