Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: küzdelmes meccsen ikszelt a gödöllői legénység

2022-03-05 17:01:37

Ebben a bajnoki idényben eddig mindössze három olyan csapat volt, amelyiknek sikerült nyernie bajnoki mérkőzésen a listavezető Gödöllő ellen. Az egyik a mostani rivális, a Dunavarsány, amely tavaly augusztus végén 2-1 arányban győzött, és tabella-harmadikként érkezett a Szűcs Lajos Sportcentrumba.

Gyászszünettel kezdődött a találkozó. A két csapat tagjai, a klubok vezetői és a szurkolók a néhány nappal korábban, 36 éves korában, hosszan tartó súlyos betegség következtében elhunyt maglódi labdarúgóra, Poncok Csabára emlékezetek, és fejezték ki részvétüket.

A forduló rangadóján főként a küzdelem dominált, valamint az is érződött, hogy a tét nagysága miatt mindkét csapat „óvatosabban”, a támadásszervezés mellett a védekezésre is jelentős hangsúlyt fektetve szervezi a játékát. A vendégek a 30. percben egy szabadrúgást követően – némi szerencsével – szereztek vezetést, ami nagyobb elszántságra ösztökélte Győri Zoltán együttesét.
A nem minden esetben kellően gördülékeny, ám annál intenzívebb hazai támadások a 73. percben jártak eredménnyel, amikor a téli szünetben leigazolt Barabás Ádám – a néhány perccel korábban csereként beállt Pancsuska Tamás centerezése után – kiegyenlített, pontot mentve ezzel az éllovasnak.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 18. forduló:
Gödöllői SK – Fémalk-Dunavarsány 1-1
(0-1)
Gödöllői gólszerző: Barabás Ádám.
A Gödöllői SK csapata 41 ponttal, 51-14-es gólkülönbséggel a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Gödöllői SK – Maglód-HelloParks március 12., szombat 15 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online