Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: három pontot hagyott Dunavarsányban a gödöllői tizenegy

2021-08-28 19:38:12

Két veretlen – az aktuális tabellán 3. és 2. helyezett – csapat találkozott egymással augusztus utolsó szombatján. Pontveszteség nélkül azonban csak a gödöllői alakulat érkezett a dunavarsányi ütközetre.

Más kérdés, hogy – döntően az első játékrészben nyújtott haloványabb teljesítménye miatt – 90 perc elteltével vesztesen távozott. A hatékonyabban futballozó hazai gárda a 18. percben Kenesei Krisztián szabadrúgásából szerzett vezetést, majd a térfélcsere előtt néhány perccel megduplázta előnyét.

A második félidő elején a társaival melegítő Hesz György cserekapust – miután számon kérte a GSK ellen megítélt büntető jogosságát – a játékvezető piros lappal az öltözőbe küldte. Ha már a tizenegyeseknél tartunk, említést érdemel, hogy a gödöllői hálóőr, Farkas Márk kettőt is hárított a találkozó folyamán, miközben városunk csapata sorra dolgozta ki a helyzeteket. Ezek közül azonban egy kivételével valamennyi kimaradt, így Győri Zoltán együttesének be kellett érni Reznek Donát 78. percben elért szépítő találatával.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 3. forduló:
Fémalk-Dunavarsány – Gödöllői SK 2-1
(2-0)
Gödöllői gólszerző: Reznek Donát.
A Gödöllői SK csapata 6 ponttal, 4-3-as gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Maglód-HelloParks – Gödöllői SK szeptember 4., szombat 16.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online