Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: kihasználta a TF a gödöllői csapat tartalékos mivoltát

2022-02-19 18:54:21

NB I. Liga, alapszakasz, 12. forduló:
Gödöllői RC – TFSE 1-3
(-18, -15, 21, -22)

A kulcsemberei kényszerű kiválása miatt az előző fordulóban veretlenségét Debrecenben elveszítő gödöllői csapat az abnormális helyzet igazi haszonélvezőjét, a MÁV Előrét legyőző, ezzel a tabella élére ugrott TFSE gárdáját fogadta a monori sportcsarnokban.

Az alapszakasz megnyerése szempontjából mindkét formáció számára sorsdöntő összecsapásra normál esetben ráillett volna a rangadó jelző, de a gödöllői alaphatos két meghatározó légiósa, a kubai Sánchez Pérez Rachel és a kanadai Kamila Haase vártnál súlyosabb térdsérülése miatt erősen kérdéses volt, mekkora ellenállásra lesz képes Szalay Attila tinédzserekkel teletűzdelt együttese. Némi vigaszt jelentett, hogy a műtét előtt álló Ratkai Panna felgyógyult, így a saját nevelésű szélsőütőre számíthatott a gödöllőiek trénere.

Ilyen körülmények között fontos volt, hogy a hazaiak ne azt érezzék, hogy teher alatt kell játszaniuk, hanem próbálják meg felszabadultan terelni a játékszert. Ez hellyel-közzel sikerült, ám a rutintalanság, a pontatlanság – leszámítva a bravúros teljesítménnyel megnyert harmadik szettet – a játszmákon belül az idő előrehaladtával a vendégek malmára hajtotta vizet. Tragédia azonban nem történt, hiszen az alapszakaszt – eddigi eredményeinek köszönhetően – a 3. helynél hátrébb nem zárhatja városunk hatosa, amely a klubvezetés reményei szerint a rájátszásra ismét „verhetetlen” összeállításban léphet pályára.

A Gödöllői RC csapata 28 ponttal, 32-10-es szett- és 974-726-os pontaránnyal a 3. helyen áll az alapszakasz-tabellán. Az aktuális mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: Gödöllői RC – MÁV Előre-Bericap február 26., szombat 17 óra, monori városi sportcsarnok Védettségi igazolvánnyal megtekinthető! A nézőtéren maszk használata kötelező!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online