Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Öt évig biztosan lesz helye a Karácsonyháznak Gödöllőn

2022-02-13 10:38:19

Nincs mit kertelni, a több mint két évtizede még a kastély pálmaházában megálmodott Karácsonyház Gödöllő egyik szezonális nevezetességévé nőtte ki magát. Nem csak az ország számos településéről, hanem külföldről is szívesen látogatják az utóbbi években a Testőrlaktanya (Várkapitányi lak) Szabadság út 2. szám alatti felújított épületében és annak környékén megtalálható év végi attrakciót.

A vállalkozó és a gödöllői önkormányzat közötti 2017-ben aláírt helyiség- és területbérleti szerződés idén év elején lejárt. A feleknek azonban sikerült megállapodniuk, így a következő öt esztendőre, vagyis: 2027. január 31-ig megoldottá vált a Karácsonyház elhelyezése a szóban forgó épület 608 négyzetméterén, valamint a körülötte lévő, részben ideiglenes kerítéssel elkerített területen (628 négyzetméter).

A bérlemény bérleti díja idén szeptember 15-től 2023 január végéig bruttó 1.892.300 forint (havi, nettó 332.000 forint). A bérleti díj – aminek összegét a felek legkésőbb minden év április 1-jéig felülvizsgálják – évente automatikusan 10 százalékkal emelkedik.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online