Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ők lettek a gödöllői központú körzet választási bizottságának választott tagjai

2022-02-10 10:44:08

Dr. Kiss Árpád jegyző, a Pest megye 6. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Iroda vezetője február 10-én javaslatot tett az április 3-ára kiírt általános országgyűlési képviselőválasztás kapcsán a választási bizottság személyi összetételére.

A gödöllői képviselőtestület jóváhagyta az indítványt, ezáltal a választott tagok dr. Szőke Pál, dr. Kovács László (ügyvédek) és Varga András (volt iskolaigazgató és lokálpatrióta klubos önkormányzati képviselő), a póttagok pedig Gubáné Csánki Ágnes (volt iskolaigazgató) és Vass András (cserkészvezető) lettek.

Az érintett személyek valamennyien gödöllői lakosok. A tagok maguk közül választanak majd elnököt. A pozícióra legnagyobb eséllyel Szőke Pál pályázik, aki korábban (2014, 2018) már betöltötte ezt a tisztséget. A bizottság a választáson induló jelölőszervezetek delegáltjaival egészül majd ki.

A települést irányító grémium tagjai arról is döntöttek, hogy hivatalból kik lesznek a – Gödöllő esetében 27 – szavazóköri delegáltak. A jegyző által előterjesztett listán összesen 113 név szerepelt, köztük egy-egy családból többen is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online