Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: jó kezdés után megtört a gödöllői srácok lendülete Füzesabonyban

2021-12-05 19:47:25

NB II. Északi-csoport, 10. forduló:
Fenstherm Future Füzesabonyi SC – Gödöllői KC 33-28
(18-13)

Nem volt könnyű helyzetben Bartos Gábor együttese, amely a 4. helyen álló Füzesabony otthonában próbált véget vetni öt forduló óta tartó vereségszériájának. Ez, minden szándék ellenére, nem sikerült.

Nem először fordul elő, hogy a gödöllői legénység kifejezetten jól kezdi a találkozót, majd jön a rövidzárlat, amit a riválisok rendre kihasználnak. Ezúttal is ez történt: a házigazdák 3-6-os hátrányból a szünetig ötgólos előnyt halmoztak fel, majd a második félidőben már ikszre hozták a csapatok a meccset.
Városunk formációja úgy szenvedett vereséget, hogy lövéshatékonysága megegyezett a vendéglátókéval (65%), az eladott labdák és a technikai hibák tekintetében azonban a GKC teljesített rosszabbul.

A Gödöllői KC férficsapata 4 ponttal, 291-322-es gólkülönbséggel a 10. helyen áll az NB II. Északi-csoportjának tabelláján. Következik: Gödöllői KC – Pénzügyőr SE december 12., vasárnap 18 óra (ifi: 16 óra), Hajós iskola tornacsarnoka. Védettségi igazolvánnyal megtekinthető! A nézőtéren a maszk használata kötelező!


Ifjúságiak (III. osztály B-csoport): Füzesabonyi SC – Gödöllői KC 0-10 (játék nélkül)
A GKC ifjúsági csapata 18 ponttal, 351-225-ös gólkülönbséggel 2. a csoport tabelláján.
Serdülők (II. osztály Keleti-csoport):
Nyíregyházi SN – Gödöllői KC 17-32 (7-14)
A Mácsár Gyula irányításával készülő serdülők 20 ponttal, 363-219-es gólkülönbséggel az 1. helyen állnak, és már őszi bajnoknak tekinthetők.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online