Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Miss Hungary 2021: Békési Noémi fejére került a korona a gödöllői kastélyban

2021-12-05 13:23:12

Tavaly a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében hozott korlátozások miatt csak online tudták megrendezni, idén viszont megvalósult, amit a szervezők megálmodtak. December 4-én a Gödöllői Királyi Kastély lovardájában lezajlott a 31. Miss Hungary 2021 Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztás döntője a La Burrata Mozzarella, a mozzarellák királynője támogatásával. A versenyzők a gödöllői divattervező, Czédly Mónika ruhakölteményeit viselték.

A látogatók és résztvevők biztonságát, a vírus- és baktérium-mentes környezetet tér-sterilizátorral biztosították az est folyamán. Hazánk legrégebbi szépségversenyén 27 hölgy mutatkozott be tini- és felnőtt kategóriában. A közönség szavazatai mellett, a szakemberekből és támogatókból álló zsűri döntését követően derült ki, hogy kinek a fejére kerül a királynői-, illetve kishercegnői korona.


A Miss Hungary idei győztese az esztergomi Békési Noémi lett. A 20 éves szépség a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója, kereskedelem és marketing szakon. A szervezőkhöz eljuttatott bemutatkozásában az angolul felsőfokon, olaszul alapszinten beszélő királynő úgy fogalmazott, szabadidejében szeret jógázni, olvasni, fitneszterembe járni, festeni, sütni-főzni, úszni, túrázni, utazni, a családjával lenni és vigyázni a kistestvéreire. Szereti az elegáns megjelenést, a minőségi, divatos ruhákat. Nagyon fontos számára a sport, az egészséges életmód, a helyes táplálkozás, a fenntarthatóság és a környezetvédelem.
- Régi álmom szépségkirálynőnek lenni, ezzel példát szeretnék mutatni és méltó módon képviselni hazánkat – fogalmazott Békési Noémi, akinek december első szombatján megvalósult a vágya.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online