Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: egy óra alatt lerendezte jászberényi fellépését a gödöllői hatos

2021-10-24 18:17:02

NB I. Liga, alapszakasz, 2. forduló:
Jászberény Volleyball Team – Gödöllői RC 0-3
(-9, -10, -8)

Az első fordulóban, Veszprémben elért magabiztos sikere után az egykoron szebb napokat átélt, az idei bajnoki idény első meccsén a TFSE ellen mindössze 27 pontra képes Jászberény vendégeként adhatott számot a tudásáról Szalay Attila NB I. Liga címvédő együttese.

Az első játszma igencsak egyenlőtlen küzdelméről mindent elárul, hogy azzal csupán alig több mint negyedóráig bíbelődtek a felek. A második szett szorosabb ponttermeléssel indult (a hazaiak már akkor eljutottak a nyitó etapban részükről felhalmozott kilencig, amikor a vendégek tizenegynél jártak), de a játék minden elemében felkészültebb gödöllőiek megrázták magukat, és arra kínosan ügyeltek, hogy egy 14-1-es részeredménnyel gond nélkül révbe érjenek.
Szomorú és elgondolkodtató ilyet leírni, de a zömében tinédzserkorú jászberényi lányok a harmadik felvonásban az addig becsülhető lelkesedésüket is elveszítették, ezáltal a találkozó lezárása csak azon múlt, hogy a Szalay-csapat mennyire motivált, hogy rövidre zárja a két formáció közötti osztálykülönbség miatt élvezetesnek semmiképp nem nevezhető összecsapást.

A Gödöllői RC csapata 6 ponttal, 6-0-ás szett- és 150-72-es pontaránnyal az 1. helyen áll az alapszakasz-tabellán. Az aktuális mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: Kispest SE – Gödöllői RC október 30., szombat 18 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online