Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: a Budakalászt is áldozat-szerepbe kényszerítette a gödöllői csapat

2021-10-24 15:42:55

A találkozó előtt minden fontos mutató az éllovas gödöllői gárda mellett szólt, amely az utóbbi négy fordulóban száz százalékos teljesítmény nyújtott (17-3-as gólkülönbség!), ezáltal remek formában fogadhatta a tabella 11. helyén tanyázó riválisát.

A gödöllőiek fölénye az összecsapás egynegyedénél érett góllá, amikor Mudroch Mendel bizonyult eredményesnek. Hat perc elteltével a képen látható Reznek Donát is fogadhatta játékostársai gratulációját, miután megduplázta a hazai találatok számát. Egy pár másodpercig azt lehetett hinni, hogy a 43. percben, egy szögletet követően szépítenek a vizitálók, ám góljukat szabálytalanság miatt a játékvezető érvénytelennek ítélte.

A második félidő első felében a játék sava-borsa egészen a 67. percig hiányzott: ekkor Dolhai Gergő szabadrúgásból vette be a budakalásziak kapuját, nyomatékosítva, hogy a mostani rivális – a Tököl, a Pereg, a Taksony és a Gyömrő után – zsinórban az ötödik a sorban, amely nem tud pontot szerezni Győri Zoltán kirobbanó eredményességgel futballozó csapata ellen.
Az ütközet krónikájához tartozik, hogy a 72. percben megsérült a budakalászi hálóőr, Dósa Attila, akinek helyét egy mezőnyjátékos foglalta el, mivel a vendégek kispadján nem ült cserekapus. A kényszer-cerberus képességeit Maródi György előbb egy kapufával, majd a 94. percben egy magabiztosan értékesített büntetővel tesztelte.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 11. forduló:
Gödöllői SK– Budakalászi MSE 4-0
(2-0)
Gólszerzők: Mudroch Mendel, Reznek Donát, Dolhai Gergő, Maródi György (11-esből).
A Gödöllői SK csapata 27 ponttal, 36-9-es gólkülönbséggel a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Nagykáta SE-Ulviczky Kft. – Gödöllői SK október 30., szombat 13.30 óra. Fotó: Patkovics Bence / Gödöllői SK


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online