Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tudja, hol lesz Gödöllőn a Cserkész köz vagy a Kismuki tér?

2021-10-19 10:46:44

Szeptember 30-i tanácskozásukon a gödöllői képviselőtestület tagjai közterületek elnevezéséről is döntöttek. Volt olyan javaslat, ami hivatalos helyről érkezett, és olyanok is, amit civilek ajánlottak a települést irányító grémium figyelmébe. Nézzük!

• A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) gödöllői, Szent István Campusának főigazgatója kérte, hogy a felsőoktatási intézmény névváltozása miatt a SZIE Kollégiumok ingatlan közigazgatási neve változzon meg, és a hallgatók a jövőben Gödöllői Egyetemi Kollégiumok címre tudjanak bejelentkezni.


• Miután néhány hónapja a 802. számú Szent Korona Cserkészcsapat kezelésébe került a Bezsilla-villa Szabadság út 9. szám alatt található épülete, a cserkészcsapat indítványozta, hogy az ingatlan mögötti/melletti közterület (a Szabadság út 11. és a Szent János utca 1. házsor mögötti, jórészt parkoló) felvehesse a Cserkész köz elnevezést.

• Két éve a civilek helyreállították a Blaháné útja és a Galagonya utca kereszteződésében található közterületet, ahol egy felújított váltóval állítottak emléket az egykori Kismukinak. Kézenfekvő volt a Blaháért Társság ajánlása, aminek elfogadása után a szóban forgó terület a jövőben a Kismuki tér nevet viselheti. A testületi tagág ezt a kezdeményezést is támogatta.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online