Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: Gyömrőn folytatta szárnyalását a gödöllői tizenegy

2021-10-16 16:17:36

Az elmúlt bajnoki idényben a Pest megyei II. osztályú pontvadászat Északi-csoportjából győztesként a megyei elibe jutott Gyömrő formációja jelentette a következő kihívást a tabella élén tanyázó gödöllői tizenegy számára.
Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, a vendégeknek nem csak az újonc elszántságával, hanem a listavezető pozícióból eredő tekintély védelmével is meg kellett küzdeni.

Furcsa ilyet mondani, de Győri Zoltán társulatának kifejezetten „jót tett”, hogy a 14. percben a hazaiak szerezték meg a vezetést, amire Richter Tamás, Balogh Bálint és Reznek Donát jóvoltából a következő szűk tíz percben hárommal válaszolt a felpaprikázott GSK.
Miután a második félidőben sem lanyhult a vizitálók elszántsága, kódolható volt, hogy változik az eredmény. Ez a pillanat a 61. percben jött el, amikor ismét Reznek Donát bizonyult eredményesnek. A kínálkozó gólszerzési lehetőségek és a két kapufán csattant lövés alapján a listavezető pozícióját bebiztosító gödöllői legénység akár nagyobb arányú diadalt is arathatott volna.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 10. forduló:
UFC Gyömrő – Gödöllői SK 1-4
(1-3)
Gödöllői gólszerzők: Reznek Donát (2), Richter Tamás, Balogh Bálint.
A Gödöllői SK csapata 24 ponttal, 32-9-es gólkülönbséggel a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – Budakalászi MSE október 24., vasárnap 13.30 óra, Szűcs Lajos sportcentrum. Védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megtekinthető! Fotó: Patkovics Bence / Gödöllői SK


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online