Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: elhozta a három pontot az újonc otthonából a gödöllői tizenegy

2021-10-02 17:24:09

Október első szombatján a bajnoki osztály újoncánál, a Pereg SE együttesénél tette tiszteletét Győri Zoltán társulata. A Kiskunlacházán lezajlott ütközet során mindkét formáció fontos pontokért küzdött, főleg úgy, hogy a hazaiak ebben a bajnokságban vendéglátóként még nem kaptak ki, a GSK viszont kétszer is nyert már látogatóként.

Az embert próbáló minőségű pályán lezajlott összecsapás első félidejében csak az óvatosan kezdő gödöllőiek örülhettek gólnak, miután Mudroch Mendel (képen a cserekapus, Farkas Márk karjaiban) a 45. percben egy oldalszabadrúgásból járt túl a hazai kapus eszén, úgy, hogy a játékszer nem érte el a hálót, de a partjelző egyértelműen jelezte, hogy a bőrgolyó áthaladt a gólvonalon. Ezt megelőzően egy gödöllői kapufa, valamint a vendégek kapusának, Balogh Tamásnak a bravúrja szolgált említésre méltó fejleménnyel.
A fordulást követően fölényben játszott a GSK legénysége. Ez az 64. percben érett góllá, amikor Nagy Barnabás a szögletből kapu elő ívelt labdát fejjel juttatta a peregi kapuba.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 8. forduló:
Pereg SE – Gödöllői SK 0-2
(0-1)
Gólszerzők: Mudroch Mendel, Nagy Barnabás.
A Gödöllői SK csapata 18 ponttal, 23-7-es gólkülönbséggel a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – Taksony SE október 9., szombat 15 óra, Szűcs Lajos sportcentrum. Védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megtekinthető! Fotó: Patkovics Bence / Gödöllői SK


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online