Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hosszú télikabát szőrmével – a szezon legjobb választása!

2021-09-14 10:20:18

A hideg idő beköszönte nem jelenti azt, hogy unalmasan kellene öltözködnöd. Sőt, remek alkalom ez arra, hogy kitűnj a tömegből egy különleges ruhadarabbal. Ha unod már a klasszikus téli szövetkabátokat vagy dzsekiket, kiváló választás lehet egy olyan télikabát, ami műszőrme szegéllyel vagy műszőrme kapucnival van ellátva. Minden megjelenést elegánssá varázsol, garantáltan te kerülsz a figyelem középpontjába. A műszőrmének nem csak az az előnye, hogy egyetlen ártatlan állatnak sem kell meghalnia érte, hanem az is, hogy színeiben és textúrájában sokkal különlegesebb is lehet a valódi szőrménél. Hacsak nem élsz extrém hideg környezetben, maradj a műszőrménél.

A szőrmegallér időtlen-idők óta a kifutók sztárja, és a hírességek kedvence. A műszőrme gallérral ellátott minőségi darabok rendkívül népszerűek. Ha szeretnél te is a hollywoodi sztárok nyomdokaiba lépni, egy szőrmegalléros télikabáttal megteheted. Egy ilyen kabát kecsessé teszi viselőjét, időtlen kifinomultságot és eleganciát sugall.
A Bolf.hu weboldalon szebbnél-szebb darabok közül választhatsz.

Hogyan viseld?

Sokan tartanak a szőrmegalléros kabátoktól, teljesen alaptalanul. Mindenképpen olyan darabot válassz, amely az ízlésednek és a pénztárcádnak megfelel. Legyen szó átlagos hétköznapról vagy különleges alkalomról, egy ilyen kabáttal sosem lőhetsz mellé, rád szegeződik majd minden szem. Mivel kissé nehéz megjelenést adhat, egyszerűbb aláöltözettel érdemes ellensúlyozni. Tapadós farmer, egyszerű szabású top vagy ing mind-mind jól működnek ezzel a ruhadarabbal!


Színek

Az igazán elegáns megjelenésért teljesen fekete darabot válassz, amit párosíts monokróm ruházattal, például, fekete nadrággal vagy ceruzaszoknyával és fehér blúzzal vagy inggel. Ha a divatot nem követni, hanem diktálni szeretnéd, próbálkozhatsz harsányabb, élénkebb színekkel, egy rózsaszín vagy piros kabát garantáltan vonzani fogja a tekinteteket. Mellé bátran viselhetsz pasztell színű ruházatot, és hangsúlyos kiegészítőket.
Egy szőrmegalléros kabát már önmagában különleges darab, de ha nagyon egyedi színekkel viseled, extra karaktert kölcsönözhet a megjelenésednek.

Stílusok
A kirobbanó, szexi megjelenésért párosítsd hosszú szőrmegalléros télikabátodat egy rövidebb derekú toppal, tapadós farmerrel és fényes bőr magassarkú csizmával.

Amennyiben az egyszerűséget szereted, a kabátod remek kiegészítője lehet egy egyszerű szürke kötött ruha, mely bokapántos fekete magassarkú szandállal mutat igazán jól.
Ha szeretnéd ellensúlyozni a szőrmegalléros kabát nőiességét és eleganciáját, párosítsd szakadt farmerral, túlméretezett pólóval és fekete bokacsizmával.

Amennyiben a laza utcai divatot kedveled, a kabátod alá vegyél krémszínű, magas nyakú pulóvert, a szetted pedig fekete tapadós nadrággal és edzőcipővel tedd teljessé.
Ha szeretsz praktikusan öltözködni, egy sötétkék farmerrel és fehér pólóval is viselheted szőrmegalléros kabátodat, amihez párosíts magas szárú fehér tornacipőt.

Tetőtől-talpig eleganciát sugall, ha kabátodhoz rakott szoknyát veszel fel, egyszerű szabású toppal, kiegészíted egy vékony övvel és balerina cipővel.
Egy igazi femme fatale szívesen hordja szőrmegalléros kabátját fekete bőr miniszoknyával, térd fölé érő fekete bőrcsizmával és testhez simuló toppal. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online