Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Belátható időn belül kinyit a gödöllői uszoda!

2021-08-31 09:03:44

Szinte nincs olyan nap, hogy olvasóink ne érdeklődnének arról, mikor nyit ki az Ady Endre sétányon található Gödöllő Városi és Térségi Uszoda. Július közepe óta tudható, hogy a közjóléti létesítmény megkapta a használatbavételi engedélyt. Az elmúlt másfél hónapban újabb találgatások kaptak szárnyra a városban. A már-már nyomasztó „csendet” a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Médiaközpontja törte meg, amely sajtótájékoztatót hirdetett a helyi és regionális médiaszereplők számára augusztus 31-ére.


A helyi egyetem főépületének első emeleti rektori dísztermében lezajlott eseményen dr. Gyuricza Csaba (képen balra), az egyetem rektora – mások mellett – elmondta, hogy a hosszú évek után elkészült, és az egyetem tulajdonába és üzemeltetésébe került Gödöllő Városi és Térségi Uszodát belátható időn belül megnyitják.
Az engedélyezési eljárások szeptemberben lezárulnak a már jogerős használatbavételi engedéllyel rendelkező uszodával kapcsolatosan. Hamarosan kezdetét veszi a kötelezően előírt terheléses próbaüzem. Ennek ideje alatt már igénybe vehetők lesznek a létesítmény szolgáltatásai a nagyközönség, vagyis: a városi és térségi óvodások, iskolások és a felnőtt polgárok számára is.

A rektor hozzátette, hogy a három medencével (50, 25 és 10 méteres), wellness-részlegekkel és kiszolgáló egységekkel, valamint 107 parkolóval rendelkező uszoda 24 egyetemi dolgozót foglalkoztat. A próbaüzem idején a felnőttek 800 forintért, a gyermekek 400 forintért vehetik igénybe a szolgáltatásokat, hétfőtől péntekig 8 és 19 óra, szombaton és vasárnap 9 és 19 óra között. A díjak és a nyitvatartási idő a későbbiekben, a rendes üzem beindulása után változhatnak.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online