Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Implantológia felsőfokon

2021-05-21 11:26:48

Tudtad, hogy Szekszárdon működik az ország egyik legkorszerűbb, fogbeültetéssel és fogpótlással foglalkozó, legmodernebb csúcstechnológiával felszerelt fogászati klinikája?

De, ne szaladjunk ennyire előre, nézzük, miért is olyan „fogas kérdés” a fogbeültetés.

Egyrészt, mert amíg nem fáj a fogunk, addig nem tulajdonítunk jelentőséget a dolognak. De ahogy megérezzük mi is a fogfájást, rosszabb esetben azzal kell szembesülnünk, hogy elveszítünk egy vagy több fogat, azonnal felértékelődik a fogászati beavatkozások fogalma. Mindez anyagilag és fájdalomügyileg is igaz lehet ránk.

Ha komoly a baj…
Akkor érdemes, sőt ajánlott olyan helyet felkeresni, ahol az orvosok nagy szakértelemmel rendelkeznek. Fogaink egészsége is hozzátartozik a teljes testi-lelki egészségünkhöz. Ha komolyabb beavatkozás szükséges, akkor pedig mindenképp olyan helyre foglalj időpontot, ahol első osztályú alapanyagokkal dolgoznak.

A világ elsőszámú prémium implantátum gyártója a svéd Nobel Biocare. Hazánkban is elérhető olyan fogászat, ahol ezekkel a termékekkel dolgoznak, a végeredmény (és az örök élet garancia) pedig magáért beszél.

A Halász Klinika Szekszárdon nyitotta meg kapuit és nyújt első osztályú fogászati szolgáltatásokat páciensei számára.

A műtétmentes implantáció lehetősége sok ember életét megkönnyíti, illetve rengeteg fájdalomtól kímél meg. A NobelGuide navigációs fogbeültetés külön rovatot igényel, ám ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor bővebben a Halász Klinika honlapján is tájékozódhatsz.


Nobel Biocare hazánkban

Érdemes említést tenni a svéd Nobel Biocare márkanévről, ugyanis ők a világ első számú implantátumgyártó cége. Széles választékuk minden igényt kielégítő megoldást nyújt. Az 1800 tételes választékuk biztosítja, hogy bármilyen implantációs problémára a legmegfelelőbb megoldás születhessen. Az eltérő ínyvastagság, csontmennyiség és -szerkezet, a foghiány helye mind-mind befolyásoló tényezők. A Nobel Biocare széles palettája árban is változatos kínálatot mutat, vannak ugyanis kedvezőbb árfekvésű termékek, egészen a luxusminőségű, csúcskategóriás implantátumokig.

Igaz történetek
Az első szerencsés páciensek a 60-as évek elején kapták meg a Nobel Biocare első implantátumaikat kísérletképp. Közülük egy svéd taxisofőr, aki 90 évesen hunyt el, halálakor is ugyanaz a 12 darab, 42 éve beültetett implantátum rögzítette fogpótlását, amit még Branemark professzor, a Nobel Biocare feltalálója ültetett be számára 1965-ben.

Csontsorvadásos, teljes fogatlanságban szenvedőknek is van megoldás! 15 hónap alatt, 3 műtéten átesve csontpótlással és implantátummal újjávarázsolták egy páciens teljes fogsorát és mosolyát. A Nobel Biocare implantátumok erre is képesek, csak a megfelelő helyet és a megfelelő szakembert kell felkeresni hozzá. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online