Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Próbálnak felülkerekedni a gödöllői labdás sportcsapatok a koronavírus okozta káoszon

2021-01-09 11:22:51

Röplabda
Eredetileg úgy volt, hogy a gödöllői labdajáték-csapatsportok képviselői közül az NB I. Ligában szereplő női röplabdások már január 9-én pályára lépnek, de az erre a napra tervezett Gödöllői RC – Budaörsi DSE alapszakasz-mérkőzést a vendégek egyik játékosának pozitív koronavírus tesztje miatt az utolsó pillanatban későbbre halasztották.
Szalay Attila együttese elvileg január 23-án, szombaton 17 órától játszik legközelebb, ellenfele a Jászberény lesz az újpesti Tungsram-csarnokban, zárt kapuk mögött. Ezt követően, január 31-én Agárdra, a Székesfehérvári MÁV Előre elleni rangadóra utazik a gödöllői formáció, majd február 6-án, szombaton 17 órától a TFSE csapatát látja vendégül városunk hatosa a Tungsram-csarnokban.
Ha minden az elképzelés szerint alakul, és a Budaörs ellen elmaradt két találkozó időpontjai nem húzzák át a számításokat, az alapszakaszt február 27-én, Derecskén zárják a jelenleg listavezető gödöllői hölgyek.

Labdarúgás
Emberemlékezet óta nem indult olyan korán a Pest megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi szezonja, mint idén. Ha semmi nem jön közbe, Hevesi Tamás társulata február 6-án, szombaton 13.30 órától pótolja a Törtel elleni őszi meccset a Szűcs Lajos nevét viselő Táncsics Mihály úti sportcentrumban, egy héttel később pedig Pilisre látogat a Gödöllői SK tizenegye, hogy kipipáljon egy másik elhalasztott ütközetet is. Ezen felül további két olyan mérkőzése van (Vecsés és Dunaharaszti ellen, egyaránt idegenben) a gödöllői csapatnak, amit a bajnoki idény első felében kellett volna letudni, ám a meccsek dátuma egyelőre nem ismert. A pontvadászat tavaszi idénye a kiírás szerint valójában február 20-án kezdődik, amikor Maglódon vendégeskedik a Hevesi-alakulat. Az előreláthatólag május 29-ig tartó tavaszi szezon első hazai összecsapása február 27-én, szombaton 14 órától esedékes a Dunavarsány ellen.
A Pest megyei III. osztály Északi-csoportjában érdekelt Gödöllői EAC február 21-én, vasárnap 14 órakor folytatja a 2020/2021-es bajnoki idényt. Az egyetemi csapat három, őszről elhalasztott mérkőzését játssza le, sorrendben az Erdőkertes (hazai), a Szob (hazai, február 28. 14 óra) és a Zebegény (idegenben, március 7. 14.30 óra) ellen. A tavaszi szezon első ütközetét a sorsolás alapján március 14-én, Csomádon vívhatja meg a GEAC együttese.

Kézilabda
Ősszel csupán egyetlen összecsapást – a VS Dunakeszi ellenit – nem tudtak lejátszani a Gödöllői KCférfi kézilabdásai. Bartos Gábor legénysége a dolgok jelenlegi állása szerint február 13-án, szombaton 17.30 órakor a Budapesti Honvéd vendégeként vág neki a tavaszi idénynek. Az érmes pozícióért harcban lévő helyi gárda első tavaszi, hazai találkozója igazi ki-ki presztízscsata lesz, hiszen jelenleg úgy számolhatunk, hogy február 21-én, vasárnap 18 órától az ugyancsak dobogóra vágyó Csömör
vendégszerepel a Hajós iskola tornacsarnokában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online