Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Amit a vékony szálú hajról tudni kell

2020-12-15 09:58:17

Semi di Lino Volume csomag - ezt kell tudnod, ha vékony szálú a hajad. Miért kezdtük ezzel? Mert tisztában vagyunk vele, hogy ha vékony szálú, elnehezedő a hajad, azonnali megoldásra van szükséged. Bosszantó, amikor lelapul. Szörnyű, amikor nincs tartása. Utálatos, amikor formázod, de nem akar engedelmeskedni.

Nos, adott tehát a vékony szálú, elnehezedő hajad. A küzdelem a tükör előtt, hogy valami vállalhatót varázsolj a fejedre. Tudván, hogy talán esik ma, klimatizált helyiségben leszel, lehet, hogy a szél is fúj, köd lesz vagy éppen pára. Ilyenkor azért jó lenne egy reklámfilm szereplőjének lenni, akinek mindig tökéletes a haja. De mi az akadálya?

A vékony szálú haj világa
Sokak ellensége a lelapuló, gyenge, tartás nélküli haj. Akár a genetikai lottón nyerted ezt, akár csak változás következett be az életedben és ez okozta a gondot, van megoldás. Az egyik lehetőség, hogy a fodrászod felismerje ezt, és célzottan olyan vágástechnikával dolgozzon, ami segít dúsabbnak láttatni a hajad.

Ezután jön a hajszálak megerősítése, hiszen az nyújtja a hosszabb távú megoldást.

Amikor hajápolót vásárolsz, nézz utána az adott márkának, hogy van-e múltja, hiteles bizonyítékkal tud-e szolgálni a hirdetett eredményeit illetően?

Az Alfaparf Milano válasza a vékony szálú hajra: Semi di Lino Volume csomag
A Semi di Lino Volume csomag a vékonyszálú hajjal küszködők megmentője. Sűrűséget, vastagságot ad a hajszálaknak, miközben hidratálja őket. Taszítja a párát, a legnagyobb ellenséget, 72 órán keresztül biztosítja a tartást.

A Volumizing Low sampon, a Volumizing Mousse Conditioner és a Volumizing spray hármasa garantálja a hatást. A sampon kíméletesen tisztít, teljesen kiöblítve nem nehezíti el a hajat. A hajhab úgy simít, hogy nem húzza le a hajszálakat. A spray testet ad, rugalmas tartást nyújt a hajszálaknak.

A termékcsomag nemcsak a külső szennyeződésektől véd, hanem Climate Proof technológiája a párát sem engedi a hajszálak közelébe férkőzni. A Volume Boost Complex egy olyan rendszer, amely a hajat belülről állítja helyre. Felelős a hajszál vastagságáért, volument ad a hajnak. Ezenkívül tartalmaz minden olyan összetevőt, amely hozzásegíti a hajszálakat a szennyeződések taszításához, valamint a színek ragyogásának megóvásához.


A helyes használat

A termékcsomag helyes használat során hozza meg a várt eredményt. A sampon alaposan, de kíméletesen tisztít. Masszírozó mozdulatokkal vigyük fel, majd alaposan öblítsük ki. Jó hír, hogy együtt használható az Alfaparf Milano Pigments termékeivel, amikkel a hajszínt élénkíthetjük már a hajmosásnál.

A hajhabot a samponos mosás után vigyük fel a nedves hajra, majd néhány perc elteltével öblítsük ki. Ennyi idő elég, hogy a hatóanyagok beépüljenek a hajszálakba. Végül a leave-in spray segítségével fejezzük be a műveletet, amelyet érdemes a még nedves hajtőre fújni, majd ezután kezdeni a szárításhoz. Az eredmény garantált.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online