Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: meccslabdáról vesztett rangadót a gödöllői hatos

2020-11-12 20:47:41

NB I. Liga, alapszakasz, 4. forduló:
Gödöllői RC – Székesfehérvári MÁV Előre-BERICAP 2-3
(-17, -21, 21, 15, -16)

A gödöllői csapat eddig mérlege négy meccsből négy siker. Hogy bővül-e Szalay Attila együttesének győzelmi szériája, arra is választ adott a z újpesti Tungsram-csarnokban zárt kapuk mögött lejátszott, a vendégek kérésére október 17-éről november 12-ére halasztott találkozó.
A fehérvári gárda eddig mindössze kétszer lépett pályára a bajnokságban: legyőzte az Debreceni Eötvös DSE csapatát (3-0) és ötjátszmás összecsapáson vesztett a TFSE ellen.

Az előzetesen az NB I. Liga egyik favorit-alakulatának kikiáltott fehérváriak az első játszma elején talán maguk sem hittek a szemüknek, hiszen – kis túlzással – a gödöllőiek az öltözőben kezdték a mérkőzést (1-9). A tetemes hátrányt képtelen volt ledolgozni a hazai társulat, amely a második felvonásra ugyan némiképp összekapta magát, de részsikert elérnie ekkor sem sikerült.
Nem úgy a harmadik és a negyedik szettben, amikor a Szalay-csapat tagjai rátettek egy lapáttal és döntő etapra mentették az izgalmas összecsapást. Az ötödik játszma 7-1-es fehérvári vezetéssel indult, 10-9-nél azonban már a gödöllőiek vezettek, akik 15-14-nél meccslabdához jutottak, majd mégis vereséggel kellett szembesülniük. Először a 2020/2021-es bajnoki idény alapszakaszában.

Öt mérkőzés alapján a Gödöllői RC csapata 12 ponttal, 14-5-ös szett- és 435-311-es pontaránnyal az NB I. Liga alapszakasz-táblázatának 1. helyét foglalja el. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető. Következik: Gödöllői RC – Pécsi Tudományegyetem-PEAC november 21., szombat 20 óra, Tungsram-csarnok (Budapest, Megyeri út). ZÁRTKAPUS!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online