Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: szerváival kergette az őrületbe riválisát a gödöllői hatos

2020-10-24 16:21:27

NB I. Liga, alapszakasz, 5. forduló:
Debreceni SZC-Eötvös DSE Derecske – Gödöllői RC 0-3
(-11, -10, -13)

Mind a két csapat veretlenül, egyaránt 5-5 ponttal várta a derecskei összecsapást, aminek végén a vendégformáció lépett előre. Az előzetes várakozás alapján kulcsfontosságúnak látszott, hogy a gödöllői lányok miként tudják semlegesíteni a klubtársukkal, Vecsey Fannival az oldalán, augusztus végén strandröplabdában országos bajnoki címet szerzett Vaida Beátát, aki az Eötvös DSE első számú pontgyárosának számít.

A gyakorlat azonban azt igazolta, hogy lehet Vaida Beáta bármilyen formában, ha csapata erősen hadilábon áll a játék egyik alapelemével, a nyitásfogadással. Más kérdés, hogy ebbe a kényelmetlen helyzetbe a gödöllői lányok kergették a házgazdákat. Ha kellett, erővel, ha azt kívánta a felállás, megadott helyre, ha pedig váratlant akartak húzni, a háló mögé ejtve állították megoldhatatlan feladat elé a DSZC egységét.
Mivel a hazaiak a „lenyelt” szervákból képtelenek voltak támadást indítani, és ez kedvüket is szegte, Szalay Attila különítményének csupán arra kellett ügyelni, hogy minél hamarabb pontot tegyen az egyoldalú találkozó végére.

Három mérkőzés alapján a Gödöllői RC csapata 8 ponttal, 9-2-es szett- és 256-177-es pontaránnyal az NB I. Liga alapszakasz-táblázatának 1. helyét foglalja el. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető. Következik: Gödöllői RC – Jászberény Volleyball Team október 31., szombat 17 óra, Tungsram-csarnok (Budapest, Megyeri út).További, gödöllői érdekeltségű mérkőzések


NB II-es bajnokság, Kelet A-csoport, nők, alapszakasz, 5. forduló:
Gödöllői RC U21 – Debreceni EAC 2-3
(22, -13, 21, -19, -9)
Wirnhardt Oszkár csapata 6 ponttal, 9-11-es szett- és 399-405-ös pontaránnyal az 5. helyen áll csoportjában.

NB II-es bajnokság, férfiak, Közép-csoport, alapszakasz, 2. forduló:
TFSE – Gödöllői RC 3-0
(22, 13, 23)
A Gödöllői Sasok 0 ponttal, 1-6-os szett- és 133-173-as pontaránnyal a csoport táblázatának 7. helyét foglalják el.


Stúdióbeszélgetések Gödöllő és környező települések sportolóival

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online