Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újonc- és serdülőkorú atléták vetélkedtek a gödöllői atlétikai centrumban

2020-09-12 10:10:19

Szeptember 9-én újonc- és serdülőkorúaknak rendezett versenyt a Gödöllői Egyetemi Atlétikai Club (GEAC), a Szent István Egyetem Atlétikai Centrumában. Az országos bajnokság előtti felkészülési versenyre az ország minden tájáról érkeztek résztvevők, a gödöllői atléták pedig számos egyéni csúcsot értek el, és szereztek ezzel jó helyezéseket – tájékoztatta hírportálunkat a fotót is készítő Kovács Gábor Krisztán.

Remek formában várhatja a szeptember 18-a és 20-a között Tatabányán esedékes újonc és serdülő országos bajnokságot a képen látható Kriszt Sarolta, aki a magasugrást 162 centiméteres teljesítménnyel nyerte meg. Ezen kívül távolugrásban idei legjobbját ugrotta: 537 centiméteres eredményével a második helyet szerezte meg, mindössze egy centivel elmaradva a győztestől.
Az újoncok közül Fazakas Soma is emlékezetes napot zárt. Soma magasugrásban produkált új egyéni csúcsot (145 cm) és nyerte a számot, valamint 600 méteren is új egyéni csúcsot ért el (1:42.99 perc), itt második lett.  Bogdán Gergő is két érmet szerzett: magasugrásban 135 centiméterrel lett a harmadik, míg távolugrásban nagy egyéni csúcsot elérve (498 cm) végzett a második helyen. Janocha Donát a súlylökést nyerte fölényesen az újoncoknál, 11,61 méterrel lett első, edzéstársa Eszenyi Marcell előtt, aki 7,72 métert ért el.


További értékes gödöllői eredmények:

2. helyezett:
Fodor Péter (súlylökés, 11,75 méter, egyéni csúcs), Szűcs Anna (600 méter, 1:50,68 perc, idei legjobb)
3. helyezett:
Roska Dániel (600 méter, 1:33.38 perc, egyéni csúcs), Halászy Tamara (600 méter, 1:50,90 perc, egyéni csúcs), Molnár Míra (újonc, rúdugrás, 235 cm)
4. helyezett:
Balogh Ádám (600 méter, 1:38,03, egyéni csúcs)

A gödöllői fiatalokat Körmendy Katalin, Szörényi István, Máté Alpár, Gadanecz György, Kovács Zoltán és Kovács Gábor Krisztián készítették fel.
A verseny nem jöhetett volna létre a támogatók nélkül. A szervezők köszönik a Magyar Atlétikai Szövetség, a Szent István Egyetem, az Agruniver Holding Kft., a Seqomics Kft., a Kristály 99 Kft. és a Wessling Kft. segítségét.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online