Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Keresd az AnyaPlacc csapatát a gödöllői Civil Utca rendezvényen!

2020-09-11 08:38:23

Amint arról korábban hírportálunk is beszámolt, a koronavírus-járvány kapcsán fennálló készültség miatt idén elmarad a Belvárosi Napok rendezvénysorozata. A döntés azonban nem vette el a civilek kedvét, akik az elmúlt években az esemény egyik fő attrakciójává vált Civil Utcát megszervezték!

A résztvevő helyi civilek egyike az AnyaPlacc közösség, amelynek nevében Bognár-Körösi Erika az alább olvasható, elsősorban a Gödöllőn és a környező településeken élő anyukáknak címzett felhívást juttatta el szerkesztőségünkhöz:

Gyertek el szeptember 12-én, szombaton 9 és 15 óra között Gödöllő főterére, a Civil Utca rendezvényére, ahol velünk, az AnyaPlacc csapatával is találkozhattok! Az AnyaPlacc célja a gödöllői, anyáknak szóló szolgáltatások összegyűjtése. Mert ebben a csodás városban minden adott ahhoz, hogy jól érezd magad, csak tudnod kell, hogy melyik ajtón kopogj!
Beszélgessünk Rólad és rólunk, vagyis: Egymással!

Nekünk fontos, hogy ott lehess, így nyugodtan érkezhetsz gyerekekkel, és amíg mi beszélgetünk, ők izgi programokon vehetnek részt. Reggel 9 óra és délután 3 óra között:
• Bemutatkozunk! Kötetlen beszélgetés az AnyaPlacc-osokkal Rólad és rólunk.
• Egyszerű, de nagyszerű - kézműveskedés gyerekeknek!
• Arcfestés és frizurakészítés: hajfonás, feltűzés NEM CSAK gyerekeknek!
Várunk szeretettel!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online