Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idén nem rendezik meg a gödöllői Belvárosi Művészeti Napokat

2020-08-23 10:47:05

Az önkormányzati éra egyik jeles, sokak számára kikapcsolódást jelentő, ingyenesen felkereshető gödöllői kultúrterméke az általában szeptember második hétvégéjén esedékes kavalkád. Emlékeink szerint annak idején az Alsóparkban, illetve később (amint az a másfél évtizede készült képeken is látható) a főtéren sörfesztiválnak indult, majd egy évtizede Belvárosi Napokra, mi több, Belvárosi Művészeti Napokra átkeresztelt tömegrendezvény színvonalának jót tett az új elnevezés, ami a vurstli-mentesített tartalomban is visszatükröződött.



A koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet azonban idén „utolérte” a rendezvényt, és az emberek életének, egészségének fontosságát a szórakozási vágy elé helyező szervezők úgy döntöttek: 2020-ban nem rendezik meg a Belvárosi Művészeti Napokat a kastély és a Művészetek Háza Gödöllő épülete közötti területen.

Némi vigaszként szolgál, hogy szeptember 19-én és 20-án (szombat és vasárnap) a Művészetek Háza Gödöllő épületében, a Színházak éjszakája programsorozat részeként egyes, a Belvárosi napok törlése miatt elmaradt koncerteket és előadásokat megtartanak. Hogy pontosan miket, arról az intézmény honlapján lehet tájékozódni. A GödöllŐsz fesztivál programja ide kattintva olvasható.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online