Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sikeres az Urbango gödöllői városi kincskereső játéka

2020-08-14 10:42:36

Az Urbango egy város felfedezésének magával ragadó, kalandos módja, ami ötvözi a szabadulószobát és a kincsvadászatot, mindezt szabad levegőn, kötöttségek nélkül. A játék indulásakor a résztvevők egy kezdőcsomagot kapnak, ami a „kincskereső felszereléseket” tartalmazza.  Ebben sok minden megtalálható: információk, térkép, és olyan tárgyak is, amik eleinte akár feleslegesnek is tűnhetnek, de a játék során persze mindenre szükség lesz.

Minden állomáshoz tartozik egy-egy feladatkártya is, aminek megoldása a következő célponthoz vezeti a játékosokat. A feladatok között vannak logikai jellegűek, és olyanok is, amikor az adott helyen kell megkeresni egy tárgyat vagy egy információt. A játékosokat a megoldásokban egy telefonos applikáció is segíti.

Az Urbango olyan családoknak, baráti társaságoknak és céges közösségeknek ajánlott, akik minőségi együttlétre vágynak a szabadban, akik szeretik az újszerű dolgokat, és akiket nem riaszt vissza egy kis séta és egy kis gondolkodás.

A gödöllői Urbango pálya egy évvel ezelőtt indult el, és azóta már közel 1.000 résztvevő játékos ismerkedett meg a kincskeresés közben Gödöllő legszebb részeivel. Időközben elkészült a pálya angol nyelvű változata is, így mostantól a külföldi vendégek is részt vehetnek a programon.

A játék verseny-változatát elsősorban céges csapatépítő programok és iskolai osztályok számára dolgozták ki, a programon már több környékbeli vállalat dolgozói részt vettek és idén szeptembertől várják a városba osztálykirándulási céllal érkező iskolai csoportokat is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online