Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Budapesti cégé lett a gödöllői milliárdos meló

2020-05-07 11:00:54

Az ügyben rendelkezésre álló dokumentumokból kiderül, hogy eredményesen zárult a gödöllői, Szabadság tér 6. szám alatti új városháza átépítését és bővítését célzó közbeszerzési eljárás. A munkálatokat – nettó 999.786.886 forintos ajánlatával (bruttó csaknem 1,3 milliárd forint) – a budapesti székhelyű Generalbau Center Kft. végezheti el. A cég szakemberei tavaly nyáron, kora ősszel a közel 60 millió forintért vállalták megvalósítani a gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ Petőfi Sándor utcai épületének átalakítását annak érdekében, hogy az Ady sétányról a belvárosi ingatlanba költözhessen a tüdőgondozó-részleg.

A gödöllői városháza-beruházás tárgyában másodszorra (az első tavaly nyáron fedezethiány miatt eredménytelen lett) kiírt közbeszerzési eljárás során öt cég ajánlatát ismerhették meg a bizottság tagjai, akik többsége a későbbi győztest ajánlotta a végső döntést meghozó Gémesi György polgármester figyelmébe. Az öt kandidáló közül három gödöllői, kettő pedig fővárosi székhelyű vállalkozásként vett részt a három gazdasági évet érintő beruházás megvalósítása kapcsán meghirdetett pályázaton.
A győztes alvállalkozókat is tervez bevonni a munkálatokba (épületgépészeti, villanyszerelése, szerkezetépítési munkák, felelős műszaki vezetés), ajánlatában az EU-Line Építőipari Zrt-t, illetve Schletter Ödön egyéni vállalkozót nevezte meg (mindketten budapesti székhelyűek).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online