Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Karantént rendezhetnek be a gödöllői egyetem kollégiumi épületeiben is

2020-03-20 08:28:14

Az RTL Klub értesülésére hivatkozva az Index megírta, hogy a március 13-ig kiüríttetett egyetemi kollégiumokban szükség esetén karantént rendezhetnek be. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) tájékoztatása szerint a kollégiumokban olyan személyeket lehet elhelyezni, akik tünetmentesek, kórházi ellátást nem igényelnek, és nem tudják az otthoni karantént megoldani.

Az intézkedés érintheti a gödöllői központú Szent István Egyetem kollégiumi épületeit is. A felsőoktatási intézmény honlapján március 11-én közzétett tájékoztatóban az szerepelt, hogy a magyar hallgatóknak kollégiumi tartózkodási helyükről otthonukba távozniuk szükséges legkésőbb 2020. március 13-ig, míg a nemzetközi hallgatók kollégiumi tartózkodása a továbbiakban is megengedett.
Ezen felül úgy szólt az akkori az intézkedés, hogy március 12-14. között az egyetem rektora oktatási szünetet rendel el, majd március 16-20. között az egyetem tavaszi szünetet rendel el. Mindebből az is következett, hogy március 12-20. között a hallgatók nem látogathatják a Szent István Egyetemet.


Nagyon úgy tűnik, kollégiumi elhelyezés mellett ezt követően sem, hiszen március 14-én a SZIE rektora és kancellárja az ide kattintva olvasható kiköltözési értesítést fogalmazták meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online