Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Parádés játékkal múlta felül a Budaörsöt a gödöllői hatos

2020-02-29 19:26:53

NB I. Liga, alapszakasz, 17. forduló:
Gödöllői RC – Budaörsi DSE 3-0
(19, 22, 14)

Az előző fordulóban a Palota ellen elért sikerből táplálkozhatott a gödöllői csapat, amely a városmajori ideiglenes „menedékében” fogadta az eddigi teljesítményük alapján esélyesebb budaörsieket.

Fittyet hányva a papírformára, kifejezetten jól kezdte a találkozót a hazai formáció, amely a négyesütő poszton jeleskedő bolgár Irena Mishonova (7 pont) és kettesütőként elemében lévő Kökény Petra (6 pont) vezérletével magabiztosan nyerte a nyitószettet. A második játszmára némiképp összekapta magát a budaörsi társulat, így a játékrész sorsa csak szoros végjátékban dőlt el, az elszántabban küzdő gödöllőiek javára.
A kétszettes hátrány nem tett jót a vendégek lelkivilágának, ezáltal várható volt, hogy a harmadik etapot – amennyiben kellően összpontosít – gond nélkül húzhatja be Szalay Attila különítménye. Így is történt, a tízpontos különbséget 17-7-nél érte el városunk parádésan játszó hatosa, amely ellentmondást nem tűrő módon zárta le az összecsapást.

A Gödöllői RC csapata 14 ponttal, 23-42-es szett- és 1.272-1.413-as pontaránnyal az NB I. Liga alapszakasz-táblázatának 7. helyét foglalja el. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online