Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szettveszteség nélkül „vette be” a Palotát a gödöllői hatos

2020-02-22 18:15:31

NB I. Liga, alapszakasz, 16. forduló:
Palota VSN Kft. – Gödöllői RC 0-3
(-9, -16, -20)

Az osztályozós hely majdani elkerülése okán komoly jelentőségű volt a Megyeri úti Tungsram-csarnokban lezajlott találkozó végkimenetele, hiszen esetleges sikerükkel a gödöllőiek mérsékelhették a Palotával szemben eddig felhalmozott 7 pontos hátrányukat.

A vendégek az első játszmában hamar nyilvánvalóvá tették, hogy nyerni jöttek erre az összecsapásra. Szalay Attila tanítványai fokozatosan szakadtak el hibát hibára halmozó riválisuktól, és – a 6 pontig jutott Kökény Petra vezérletével – mintegy negyedóra alatt bezsebelték a játékrészt. Ráadásul, a második szett első öt pontját is a gödöllőiek szerezték, majd az alapok letétele után magabiztosan duplázták meg előnyüket. A harmadik felvonásban talán az volt a legfontosabb a vizitálók számára, hogy ne engedjék vissza a meccsbe ellenfelüket. Ha döcögve is, de ez összejött, ezáltal – a debreceniek ugyanilyen arányú legyőzése után – megszületett a gödöllői lányok második diadala a most zajló bajnokságban.

A Gödöllői RC csapata 11 ponttal, 20-42-es szett- és 1.197-1.358-as pontaránnyal az NB I. Liga alapszakasz-táblázatának 7. helyét foglalja el. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés


NB II-es bajnokság, férfiak, Kelet, rájátszás 2. forduló:
MEAFC Miskolc – Gödöllői RC 3-0
(21, 19, 16)
A Gödöllői Sasok 3 ponttal, 3-3-as szett- és 132-142-es pontaránnyal a csoport táblázatának 4. helyét foglalják el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online