Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Művészi körmök

2020-01-17 15:51:02

Szeretnél Te is egy igazi alkotást viselni körmeiden? Tetszenek a nem épp szokványos körömépítési technikák? Akkor ajánlom figyelmedbe az akrilfestéket, amellyel művészi körmök kreálhatóak. A nem éppen mindennapi módszer brilliáns megjelenést kölcsönöz majd neked, ráadásul egyszerű és hatékony formája körmöd díszítésének. Most megtudhatod, milyen előnyökkel jár az akrilfesték alkalmazása.

Körmök Picassoja

A körmös, aki akrilfestékkel dolgozik, talán ha nem is Picasso, de egy csodás kreáció „szülőanyja”. Érdekel, hogy hogyan készítik el körmeidet a szakemberek? Nos, ebben az eljárásban nincs semmi bonyolult vagy káros a körmeidre nézve. Valójában nincs szükség másra, mint magára a festékre, illetve egy vékony díszítő ecsetre, s voilá; kész is, máris díszítik körmeidet! Fontos azt is tudni, hogy a festék csak száradásig hígítható. A köröm akrillal való díszítését követően fedőlakkot, műköröm esetén fényzselét használnak a tartós hatás érdekében.  Mint láthatod, mielőtt körmöshöz mész, érdemes figyelembe venni a termékek minőségét, illetve a hozzáadott szakértelmet is!

A Moyra változatos körömdíszítési kellékeivel, minőségi és strapabíró kreációk alkothatóak körmeidre.

Téli színekben pompázni
Ha nem tudod, melyik szezonban, milyen stílust képviselj, akkor most adok egy kis segítséget.

A hidegebb hatású színek sem kerülnek hátrányba, hiszen a tél közeledtével jópofa télies mintájú, színvilágú körmök készíthetőek.
A fehér – például – az egyik legtökéletesebb szín, mert bármilyen más színnel összepárosíthatjuk, de nemcsak alapszínnek, hanem mondjuk hópihék megrajzolásához is tökéletes. A következő hasonló kiegészítő szín a világos- és sötétkék, amelyek akár a fehérrel keverve is felvihetők a körömre. A klasszikus téli kék-fehér színösszeállítás mindig nyerő!
Ha a melegebb színvilág mellett voksolsz, akkor a piros-zöld, esetleg barna kombinációk is ütősek. Egy karácsonyi masni, mini fenyőfa, mikulás ábrázolás kidolgozott aprólékos munkával páratlan eredményt szülhet.

Jön a tavasz, fut a tél
Persze, egy szóval sem mondtam, hogy tavasszal vagy nyáron nem lehet valakinek kék körme, csupán azt, hogy a kevésbé kedvelt színekkel is bátran kísérletezhetsz!

Például, a narancs, citrom, piros, amelyek közül némelyiket talán kevésbé képzelnél el a körmeiden. Pedig egy színátmenetes napsugárral minden tekintetet odavonz majd kezed! Ne félj olyan színeket is bevonni a tervezgetésbe, mint a ciklámen, lila vagy a rózsaszín!

Végül, de nem utolsó sorban, az elegánsabb kreációk jegyében, a fekete, fehér, bézs, barna, arany és ezüst színkombinációk kellemesen finom hatást kölcsönözhetnek körmeidnek.

Ha még nincsenek pontos elképzeléseid, ne félj kikérni szakértő véleményét a témában!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online