Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői lányokat is díjaztak a honi röplabdások év végi gáláján

2019-12-21 10:40:55

December 19-én az Érd Aréna volt a helyszíne a Magyar Röplabda Szövetség év végi díjátadó gálájának. A hunvolley.hu oldalon közzétettek alapján az elismerésből kijutott a Gödöllői RC versenyzőinek is.

Teremröplabdában ezúttal nem volt gödöllői díjazott, ám a strandröplabda szekció tagjai alaposan kitettek magukért. Az utánpótláskorú hölgyeknél a Vecsey Fanni (Gödöllői RC), Vasvári Zsófi (Strandröplabdázásért SE) alkotta kettős lett az év legjobbja, miután – az U18-as országos bajnoki cím és a MEVZA-tornán elért ezüstérem megszerzése mellett – bejutottak a legjobb 8 közé a Badenben megrendezett U18-as Európa-bajnokságon, ami korábban magyar strandröplabdázóknak még nem sikerült.

Ezen kívül elnöki különdíjban részesült Bútor Anna, Kristóf Dóra és Szabó Anna. A Gödöllői RC színeiben versenyző és a helyi Török Ignác Gimnáziumban tanuló tehetségek aranyérmet szereztek a Szicíliában lezajlott iskolai strandröplabda világbajnokságon. Ezzel ők lettek a magyar röplabdázás első világbajnokai.

A gödöllői sikerkovácsok (balról jobbra): Bútor Anna, Szabó, Anna, Kristóf Dóra, Karádi Zoltán szakosztályvezető, Vasvári Zsófi, Vecsey Fanni


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online