Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két túlórában is elvérzett, így kikapott a gödöllői röplabda-csapat

2019-12-07 19:47:05

NB I. Liga, alapszakasz, 9. forduló:
TFSE – Gödöllői RC 3-0
(29, 19, 24)

Nincs rá jobb szó, szorult helyzetben van a gödöllői csapat, amely nyolc forduló alatt képtelen volt nyerni, három, eddig megszerzett pontja az ötjátszmás vereségekből adódik. Többek között, a TF elleni, október 20-i ütközeten kicsikartból.

Pusztán ebből kiindulva, némi reményt adhatott a vendégek számára, hogy esetleg most fordul a kocka. Az első játszma közepén úgy tűnt, hogy a gödöllőiek részelőnyhöz jutnak, ám négy-öt pontos vezetésüket a szett végére eltékozolták. A drámai hosszúságúra nyúlt csatából végül a fővárosiak jöttek ki jobban, akik – miközben két gödöllői nyerési esélyt meggátoltak – ötödik játszmalabdájuk pontra váltásával lezárták a játékrészt.

Félő volt, hogy a kiélezett helyzetben megélt kudarc nem lesz jó hatással a gödöllői lányok további teljesítményére. Sajnos, a második szett eleje ezt igazolta vissza: A TF pillanatok alatt elhúzott (12-3) és különösebb gond nélkül duplázta meg előnyét. A harmadik felvonásban újra volt esélye Szabados István alakulatának a részsikerre, a végjáték azonban itt is a házigazdák szája íze szerint alakult, ezáltal – némi túlórával ugyan, de – szettveszteség nélkül tudta le a meccset a TF.

A Gödöllői RC csapata 3 ponttal, 8-27-es szett- és 657-822-es pontaránnyal az NB I. Liga alapszakasz-táblázatának 7. helyét foglalja el. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés


U21 NB II-es bajnokság, Kelet A-csoport, férfiak, alapszakasz, 8. forduló:
Gödöllői RC – MEAFC Miskolc U 21 3-1
(21, 23, -20, 14)
A Gödöllői Sasok 11 ponttal, 14-18-as szett- és 658-696-os pontaránnyal a csoport táblázatának 5. helyén tanyáznak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online