Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Édességkülönlegességek versenye a gödöllői kastélyban

2019-11-04 16:20:09

November 9-én, szombaton 10 és 17 óra között első alkalommal rendezik meg a Royal Cake országos, nemzetközi torta- és cukrászati artisztika versenyt a Gödöllői Királyi Kastély történelmi falai között.

Az egyedülálló gasztronómiai megmérettetés szervezői (Cake World Hungary Kft, Tortamissio Tortadekoráció) évek óta dédelgetett álmukat váltják most valóra, azzal, hogy – akár a profi cukrászok, akár a hobbicukrászok barokk és rokokó stílusú édességkölteményeinek zsűrizése és díjazása mellett – rendezvényükkel Erzsébet királyné emléke előtt is tisztelegnek.


Az I. Royal Cake versenyen három kategóriában – dísztorta, cukrászati artisztika és cukorvirág – értékelik az alkotásokat, amik közül a legjobbakat arany-, ezüst- és bronzéremmel jutalmazzák, függően attól, hogy mennyi pontot szereztek a maximálisan elérhető 100 pontból.

A lovardában lezajló esemény a nagyközönség számára is látogatható. A felnőttek 1.490 forintért térhetnek be, míg a diákoktól és a nyugdíjasoktól 990 forintot kérnek el.
Az állandó kiállítással kombinált felnőtt jegy ára 3.990 forint, az állandó kiállítással kombinált családi belépőjegy pedig 8.490 forintba kerül. Ingyenesen kereshetik fel a rendezvényt a 3 éves kor alatti gyermekek, valamint a fogyatékkal élők, továbbá a csoportot kísérők (15 fő után 1 fő). Az I. Royal Cake versenyről további információ a képre kattintva olvasható.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online